PORADTE PROSIM

Príspevok v téme: PORADTE PROSIM
matka

Poradte prosim spolahliveho alergologa v Bratislave. dcera ma 13,5 roka.minuly rok na jar,ked po dlhej zime zacalo vsetko kvitnut naraz, dcerka dostala poprve alergiu:svrbeli ju oci, mala vonku zachvaty kychania, a nakoniec mala aj po celom tele cervene skvrny,vyzeralo to ako keby ju postipal niaky hmyz, bolo to cervene a vzdurene.mizlo az ked pouzila feniscil alebo detska doktorka nam dala par kusov niakych liekov-hormonov, a predpisala claretin.v rodine nema nikto alergicke reakcie.marne som dufala ze nas tato hroza minie.teraz dcerka zacina mat nadchu(sennu).Mam strach ako prizijeme tuto jar.PEKNE PROSIM vsetkych, kto ma s alergiou skusenosti,kto vie ako na NU,POMOZTE RADOM alebo KONTAKTOM.DAKUJEM.

!!!!

POZOR!kedže začala pelová sezóna, už Vám ju asi neotestujú teraz,ale až na jeseň.Neviem z ktoreho ste v obvodu,ale ja chodim s detmi z užasnej alergoličke.Ako sa mi tá venovala dcére, to je už čo povedať.Sedí na Kudlákovej ulici v Dúbravke (je to za Dvorského sanatótiom Harmony).Telefón do ambulancie 02/643 643 63 ( MUDr.Širolová).Pri telefonovaní treba byt trpezlivý,lebo má moc pacientov.Neviem ci berie ešte nových,ale je fakt super.

frontman

na alergiu velmi pomaha akupunktura a celkova detoxikacia tela.
ako alergik od detstva mozem povedat, ze liecba oficialnou medicinou bola u mna zalostne neucinna, takze ju neodporucam.

matka

dakujem vsetkym dobrym ludom ktore sa ozvali!!!!!zacneme"zhanat" dr na akupunkturu. a dakujem usporiadatelom tejto stranky!

včela

ja chodím k alergólogovi do blavy do onkologického ústavu na heydukovej, k pánovi doktorovi Hrubiškovi...je to fajn doktor. mrzí ma, že má vaša dcéra alergiu, viem čo to je, som alergická na všetko možné a liekov sa už do konca života nezbavím...držím päste:-)

brunuska

ja by som ti velmi odporucala akupunkturu!!! alergia sa nou da krasne vyriesit a budete bez problemov. od vtedy ako som ju absolvovala-ziadna alergia! vyhladaj skuseneho akupunkturistu-najlepsie DR! treba trpezlivost a par sedeni.
a ja ti este odporucam masirovat dcerke uska-na vrchu pod tym zahybkom- skus zatlacit tam kde ju to najviac boli-tam ma ten bodik na alergiu- pritlacit-silno a "zuzlat"masirovat viac krat cez den-moze si to aj sama- pomaha!!

123456

ako na nu? no sak pekne za alergologom, nechat sa testovat, ze na ktore pele je alergicka... pripadne jej vyjdu aj ine ako pelove alergie... zisti sa este imunita krvnymi testami... no a potom sa nasadia antihistaminka a sleduje sa stav... no a pak by mohla zacat uzivat vakcinu.... funguje to na principe takom, ze sa podavaju male mnostva tych latok, na ktore je alergicka a postupne sa zvysuju a telo si na ne pomaly zvykne a uz prestane na ne alergicky reagovat... aspon ja som brala take vakciny staloral... ale neviem... mne alergia uz neprejavuje... ani ked lieky neberiem.... neviem cim to je, ale urcite to nepripisujem tym v,akcinam, pretoze som ich brala kratko prerusovane a nedosledne :)