Baletný krúžok - prípravka pre 4-10 r. deti, Trnava

Príspevok v téme: Baletný krúžok - prípravka pre 4-10 r. deti, Trnava
Lunka

Dobrý deň,

od septembra sa otvára úplne nový tanečný krúžok pre deti od 4 do 10 rokov. Bude orientovaný na balet, ľudovky a moderný tanec.
Vyučovanie bude na strednej združenej škole v novo prerobenej sále pod záštitou tanečnej školy Balúnovej.

Bude to rytmické, zábavné ale aj pracnejšie :) Nechcem aby detičky len "hopkali do krúžku" ale aby sa aj niečo naučili a využili to v budúcnosti :)

Pre bližšie info píšte na andyka1990@gmail.com

zitkaobe

my s manželom sme trošku oneskorenci stále sme nevybrali vhodný krúžok pre našu malú. Som veľmi vďačná za tieto články určite rodičom ako sme aj my pomáhajú. tiež je pri tomto dôležité nie len aký si vybrať krúžok ale aj či bude na to napr. čas .. tiež sa nám páčil článok deti.zariadim.sk :) uričte na balet by som ju neprihlásila skôr už ked tak tak nejaká tanečná škola deti.zariadim.sk...

dobra vila

To sice neviem, co je nakolko narocne, ale ja balet jednoducho zboznujem. V buducom zivote chcem byt balerina :D

jankaaaaaaaaa

ako zaluba sa brat moze, ale je to privelka zataz na klby a pohybovy aparat. hlavne v takom maldom detskom veku

Lunka

Pokiaľ sa balet berie ako záľuba, je vynikajúci prvok pre ostatné tance už len kvôli držaniu tela či motorike.

Ale každý má svoj vlastný názor samozrejme :)

jankaaaaaaaaa

nikdy by som svoje dieta neprihlasila na balet! ani to nikdy nedovolim aby si moje dieta na cely zivot znicilo telo a pohybovy aparat