Skola,skola,skola a prestup co prinasa ?

Príspevok v téme: Skola,skola,skola a prestup co prinasa ?
couture

Ahojte,kedze za chvilku zacina noovy školsky rok,musim tu pridat temu co sa tyka tohto.

Mam17 rokov(za chvilu 18) a prestupujem z tretej bilingvalnej triedy do sexty .S tým že stratim rok som sa už zmierila(kedze podla školskeho zakona 1.ročník na bilingvalnej sekcii sa nerata)Ide skor o to ze riaditelka ma mala preradit na štvorročnú sekciu ,no namiesto toho ma preradila na osemročnú.Moji spolužiaci budú mať len teraz 16rokov,som zvedava ake to vsetko bude...vadi ten vekovy rozdiel ? aku mam este sancu preradit sa na iny štvorročný gympel ?

no a chcem len vidiet cisto vas nazor na vec co si myslite,prosim....

couture

Dakujem,potrebovala som pocut aspon jeden nazor niekoho ineho....cely tento sk.rok bolo peklo...v triede sme nemali dobry kolektiv uz od 1.rocnika,vsetci sa tam len podrazali,vyuzivali,klamali....triedna ucitelka nas podrazala tiez ...nutili nas chodit na vymeny,hodnotili ziakov podla sympatii,nadavali nam...no nakoniec som aj nezvladala ucenie predmetov v tom jazyku...dozvedela som sa ze sa nam rusi statnica z jazyka....vyvijali tam na nas strasny tlak ,bolo to uplne psycho...nakoniec -vykaslala sa na mna jedina"skutocna"kamoska ktoru som tam mala,a cela partia sa mi z nicoho nic otocila bezdovodne chrbtom....vydichla som si ze odchadzam,horsie je ale ze ta moja trieda bude aj tak na tej strane skoly kde je bilingvalna sekcia,takze (byvalych spoluziakov,ucitelov)budem kazdy den stretavat

macka26

tym ze ides na osemrocne, prides do hotoveho kolektivu. ale to je v podstate jedno, lebo by si bola nova aj v ramci kolektivu stvorrocneho. to zvladnes. neboj sa. aky mas dovod na prestup?
urcite zapadnes... nemaj z toho zbytocne obavy...