hena

Príspevok v téme: hena
amelie

ahojte, chcem sa spytat na vase skusenosti s farbou hena, nedavno som ju pouzila na vlasy a s vysledkom nie som celkom spokojna, chcela by som pouzit nasledne normalnu farbu, ale kamoska ma vystrasila, aby som to nerobila, ze moze vzniknut necakany odtien a pockat, kym vyrastu??? druha otazka sa tyka heny na telo, napriek postupu podla navodu a doby posobenia-4 hodin sa tetovanie hned zmylo, co dopekla robim zle???

x-ko

ahoj,o ucinkoch heny na vlasy neviem nic moc, len ze sa naozaj vo velôa farbach pise aby sa nedavali na vlasy farbene henou. A co sa tyka heny a tetovaze ne telo, znamej dcera si dala urobit maly motiv na ranmeno na dovoleke a spustilo jej to hrozne alergickí reakcie. HENA je velky alergen, tak ak si ju aplikuj len ak nie si ATOPIk.

zrrzka

ja som pouzivala Henu na vlasy davnejsie. bola som s nou spokojna, na prvykrat nechytila, ucinok bol lepsi po druhom tretom pouziti. a farba vlasov bola ako prirodzena, horsie to bolo potom z vymyvanim.. ako pisu na Hene, ina farba sa odporuca pouzit po vyse mesiaca. nemusis pockat kym vlasy vyrastu, ale prechodom na inu farbu tiez hned neziskas docielenu farbu ako je na obrazku..