Ahoj, moj problem su biele hrudky v posve, ktore len tak same nevychadzaju. Ostava to na kondome, atd. Je to biele, nezapacha to, a su to take malicke hrudky, huste mozno ako tvaroh? Ak niekto o tom nieco viete, tak poprosim o nejake info. Zatial dik. Pa
biele hrudky
podobný problém mám aj ja, už nejaké tri mesiace. neviem sa toho zbavit, mám biele hrudky a tiež to svrbí. liečila som sa už všelijakými možnými čípkami, ale nič mi nezabralo. zmenila som gynekológa, a ani to nepomohlo.. prosím poraďte mi niekto, ako sa toho možem zbaviť.......
prežívam to taky...pri sexe som vždy trpela aby si to kluk nevšimol, ale nakoniec som zašla ku gynekologičke a povedala že je to normalne ale že máme používať prípravky na hygienu pred aj po sexe neviem presne aké to su ale dostať ich v lekarnach...a musia obsahovať kyselinu mliečnu
Biele hrudky su kvasinky, robia sa aj od kondomu. Niektore zeny su na to nachylne. Rada: hned zajst k zenskej lekarke, prejde to pekne po liekoch. samo sa to nerozchodi.len najhorsie je , ze sa to stale v roznych casovych intervaloch opakuje. nemusi ale vacsinou. tak vela stastia
ak to zacne zapachat a bude to svrbiet alebo palit navstiv gynekologa. zatial jedz jogurty a menej sladkeho aj ked sa to lahko hovori :)
to je kandidoza. jedz jogurty a zo stravy vynechaj vsetko sladke. prejde to samo.