mam 20 rokov a s novou priatelkou sme po pol roku zacali sexualne zit. Prvy sex bol hotova katastrofa, doteraz som nikdy nemal problem s tym ze by som nevydrzal prve kolo aspon 10 minut...dokonca ani ked som prisiel o panenstvo, a teraz mam strasny problem vydrzat 10 sekund...mam navstivit lekara? alebo existuje na to nejaky liek? neveril som ze raz s takymto niecim budem mat problem....je to hrozny trapas ked sme si chcely vychutnat pekne milovanie a namiesto toho sa stalo toto...som s toho dost zniceny. prosim vas o nejake dobre rady. dakujem
Predcasny orgazmus
Natahny dve gumi
Adam Krt je žena a vie TRT!!!!
jajoju
Dnes 09:19 - a kde je potom problem ? Nech Ti urobi oral az do konca, pripadne potom este raz.
Fyziologicky TO NENI ZIADNA CHOROBA, naopak v risi zvierat je to velmi vitane. Problem je to len pre ludi, ked to chcu na kvalitny sex.
Mozes sa skusit naucit to oddalovat. Alebo kupit si kondom, ci lubrikacny gel, ktory je trochu znecitlivejuci.
Alebo v ramci predohry ten oral a hned to pojde lepsie...
ja sa ako tak dokazem ovladat,ale najneprijemnejsie je ze mal som uz vela partneriek a ani s jednou som nemal takyto problem...kondom skusim, snad nieco pomôze, ja by som skôr chcel vediet ci sa to neda nejako liecit alebo...
Skús používať kondom, ten čiastočne znecitlivie penis, ale počula som vraj sa dá natrénovať výdrž, mysli pri tom na niečo nepríjemné a keď cítiš, že si už tesne pred vrcholom, prestaň na pár sekund a zadrž to. Aj keď ja, ako žena Ti asi veľmi v tomto neporadím, zišla by sa rada od nejakého fundovanejšieho muža.
Taký Adam Krt by mohol poznať nejakú fintu :o)
jasne...to iste....
jajoju a keď skúsite druhé kolo, je to u Teba možné za aký dlhý čas po prvom orgazme? Na druhý krát to má už potom aj dlhšie trvanie, či?