co to znamena??
zelena stolica - hnacka u dospeleho
Ak si posledné dni konzumoval zelené potraviny, môže byť taká farba.
Ak nie a do 3 dní Ťa to neprejde, potom musíš navštíviť lekára!
Chcem sa spytat ? Mam zelenu stolicu a za poslednych 24hod.som jedlo zemiakovy privarok.
Zelená stolica je spôsobená bud potravou, alebo z dôvodu nejakej poruchy vstrebávania živín. AK takýto stav pretrváva dlhšie tak si naň treba dať veľký pozor a treba zájsť k lekárovi. vyliec.sk
Ťažko radiť, keď nevieme presne, čo si uplynulých 24 hodín jedla. Tak či tak by som odporúčal na úpravu vnútorného prostredia užívať acidophilus (laktobacily). Keď chceš vedieť viac, môžem ti súkromne preposlať podrobnejšie info.
Ťažko radiť, keď nevieme presne, čo si uplynulých 24 hodín jedla. Tak či tak by som odporúčal na úpravu vnútorného prostredia užívať acidophilus (laktobacily). Keď chceš vedieť viac, môžem ti súkromne preposlať podrobnejšie info.
pytam sa ci mi niekto nevie poradit ci to moze byt nieco vazne, ci sa s tym niekto nestretol a co to moze znamenat
u lekara som nebola
a čo ti na to povedal doktor? myslíš si že my sme jasnovidci? vieš koľko vecí je zelených?
sice tie bolesti som mala len jeden den chvilu
takze podla teba to niej ziadny problem ze uz dva dni mam uplne riedku stolicu zelenej farby, nafuknute brucho s velkymi bolestami????
zelené je všeličo, ak nie sú problémy, netreba robiť paniku