Poradte,ktory liek je najlepsi pri bolestiach po vytrhnuti zubu - Valetol,Ibuprofen alebo Flector? Kedze sa lieky nemaju kombinovat,tak si mozem zrejme zvolit len jeden z nich,ale co ak si vyberiem ten horsi a nezaberie?
Bolest po vytrhnuti zubu - aky liek?
bolest je aj z opuchu a mozno aj zapalu, daval aj nejake antibiotika? skus uzivat wobenzym, urychluje hojenie vraj aj opuch a je proti zapalu
proti bolesti si daj normálne ibalgin
Ahojte, mne po vytrhnuti osmicky dali antibiotiká a odporucil mi lekár uzivat aj wobenzym, aby sa mi rana nezapalila a rychlejsie sa hojila. Viem velmi dobre, aké je to neprijemne a bolestive. Drzte sa
daj si tabletku a choď si ľahnúť :)
Ahojte včera mi ťahali osmičku. Mám. Bolesti. Celé lico aj kosť na ľavej strane
Aj ucho má bolí poraďte. Mám stimulácia ísť spet k zubarovi či počkať a prejde to
po vytrhnutí(dnes o 11 :00) horného zubu na lavo tušim ze to bola 6tka. Sa mi spravila ta krvna zrazenina dost to je neprijemne "vysi mi to z tej dieri " v ustach stale vypluvam krv je to normalne ? kupil som si repikovy čaj a tantum verde na vyplachovanie to mi povedali ze aj zajtra. Dufam ze do rano to bude v poho musim ist zajtra do prace.
dnes si to este nevyplachuj aby si si neodplavil krvnu zrazeninu,ktora je potrebna na hojenie...
az zajtra si vyplachuj repikom alebo nejakym antibakterialnym roztokom z lekarne-a to len tak ze podrzis tu tekutinu na tom vytrhnutom mieste...
od bolesti ibalgin alebo paralen,co ti lepsie zabera...
Dobrý deň dnes pred dvoma hodinami mi vytrhli zub v lavo hore chcem sa opitať vyplachovať si to (s čim?)alebo nevyplachovať si to ? A čo robiť preto aby ma to už nebolelo lebo chodim do prace každy deň a som v prievane dať si aj vatu do ucha ?Lebo pred vytrhnuťim ma bolela cela lavá casť tvare a aj ucho. dakujem velmi pekne za radu.