Este panna

Nikol_

trumpeta ... a nieje potom tvoj partner nadrzany ak to tak mozem povedat... ved 2 roky to uz je naozaj extrem ... neviem si to predstavit v mojom vztahu

trumpeta

Nicol......vobec to nie je dane, že ste spolu pol roka a teraz je už čas....ty sama sa nato musiš cítiť, musiš vedieť či to chceš....porozpravajte sa o tom s partnerom, zdôver sa mu čoho sa bojiš....a ak ste obaja zodpovední a obaja to chcete, tak sa posuňte ďalej :).....ja budem s priatelom pomaly 2 roky a ešte sme spolu nespali....sme dvaja normalni mladi ľudia,nečakame ani do svadby ani nič...ale tiež som mala obavy tak sme čakali a doteraz nič a je nam tak dobre :)

Inner

dievca, ale to sa nepytaj nas, ci uz je cas. to musis vediet ty. polrok je dost. ak mu doverujes, odovzdaj sa mu, ak myslis, ze mas cas, tak cakaj...

a otehotnenia sa predsa nemas co bat, kedze slovko ochrana si uz urcite pocula, nie? ;-). tak ju pouzite!

janekMY33

Ale musis si naist starsieho zabespeceneho chalana a az potom s nim mozes sexovat .Takze 20 a panna stale mas cas

fungirl

Keď ste už spolu pól roka tak podľa mňa už je na to najvyšší čas. Tehotenstva sa báť nemusíš, keď použijete ochranu, tak by sa nemalo nič stať, alebo skôr nestane sa nič. Neotehotnieš, neboj. Prípadne sa s priateľom o tom porozprávajte, že čo a ako, zdôver sa mu, že sa toho bojíš. Ocko sa o tom nemusí dozvedieť. Priateľ je ešte tiež panic alebo už nie?