pred casom sa so mnou rozisla,bola to moja chyba.odvtedy so mnou nekomunikuje.nedavno mala narodeniny tak som jej pisal ci by sa nestretla,ona odpisala az na druhy den ze nema zaujem.verim tomu ze ma ma stale rada a boji sa stretnut koli tomu.teraz rozmyslam ze taku malu drobnost co som pre nu mal nachystanu jej dam spolu s listom jednoducho pred dvere domu.je to dobry napad?no a asi to hlavne co som zabudol povedat ze by som ju chcel spat
darcek
na tej ostude mi niak nezalezi,som ochotny spravit hoci co,aby videla ze ju milujem a ze uz nebudem robit tie chyby
ak ti napisala doslovne ze : "nema zaujem",tak ho asi fakt nema :-( nie ze sa prichystas tak,ze cely okres bude o tebe rozpravat ze aky si "tajtrlik",co si pre nu urobil a ona ta odmietne ! skor nez to urobis,si zisti,ci fakt ma ten zaujem !!! napriklad od nejakej jej priatelky ! ... ja by som "ostudu" znasala asi horsie nez ten rozchod :D
JUJ no 2 mesiace je uz dost dlha doba na to aby mala tie rany co si jej sposobyl "zalepene leukoplastom".preco si na to nemyslel skor?ked uz ste tak dlho od seba je viac menej jasne ze us nebudete spolu ale aj tak by si este mohol skusit ziadny list..skus byt ako s romantickeho filmi.chod za nou s kyticou ruzi,cokoladkou(ale nieze prides s cokoladou afrika) :D a bez ju odprosit.uvidis s jej reakcie co ti povie ako sa bude tvarit. ale inak suhlasim s bibi123 ze musis ist hlboko pod muzsku dostojnost aby si jej ukazal ze si ju zasluzis.
od rozchodu su cca 2 mesiace
ja viem ze sa len trapim,ale boli sme spolu skoro 4 roky a planovali spolu zivot.ked sme sa rozisli tak tomu nikto nechcel uverit.a to ze sa so mnou nechce stretnut sa mi zda zvlastne pretoze ked stretla ludi z mojej rodiny tak im sama od seba zacala o mne rozpravat,ze mi zela len dobre a nema problem ist so mnou von,preto si myslym ze ma ma stale rada a preto sa boji stretnut
talianik-tak jej napis, ze Ta to velmi mrzi, ze si si neuvedomoval, aky poklad mas pri sebe...ze by si tak chcel vratit cas spat, aby si vsetko mohol urobit inak, spravat sa inak, kludne jej napis, ze ju milujes, ze je zenou Tvojho zivota... aby si ju zlomil, musis ist hlboko pod muzsku dostojnost:O)))
kolko je od rozchodu a kolko ste boli spolu?
talianik, asi nie je rozumne jatrit stare rany, asi si jej ublizil velmi, ked sa s Tebou nechce ani stretnut. V kazdom pripade ten list jej daj, ak sa v nom ospravedlnujes a uz to nechaj na nu, ci ju to zlomi a odpusti Ti.
ved prave neviem co mam napisat,ci ked jej budem vypisovat ako ju milujem ci to nepokazim viac ako keby som jej len takto zagratuloval.dovod rozchodu bolo moje spravanie.
NO to je ten lepsi pripad.vsak ked uz si to kupil tak to skus..len by si mohol v skratke napisat co si napisal do listu.ale nerob si zbytocne nadeje.sam seba tym viac sklames.no ako dovod rozchodu uviedla co?