Po dlhej dobe to na mňa dnes opať prišlo

Príspevok v téme: Po dlhej dobe to na mňa dnes opať prišlo
Nepodstatna

po dlhej dobe to na mňa dnes opať prišlo ... neviem čo mám orbiť chcela som si opať dať svoje light raňajky a tak som si dala jogurt ale potom ešte výživu a povedala som si že som to dodrbala a tak som si dala ešte jeden jogurt a zemlu s maslom a potom som si povedala že som to dosrala ako už dávno nie a tak som si dala ešte koláč a jogurt + corn fleks s mliekom ...a teraz neviem čo mám robiť ja už nechem vracať nechcem opať vstúpiť do debilného kruhu bulímie ale ja neznášam tie výčitky pomov prosím povedze že to nie je až tak zlé .. :-/

Nepodstatna

Tak začala som upratovať byt ale potom sa už nedali zniesť tie výčitky a tak som čupela nad doskov no po prvom vracaní som si povedal dosť ja v tom nechcem byť znova až pu usí ... tak si radšej večer pocvičím aj keď nechápem prečo to je tak veď mi to tak išlo a dnes sa stane toto :-/

ale ďakujem baby tie slová dosť pomohli ...

olinka09

zeny ja som na tom podobne,mala som anorexiu 2 roky,bulimiu 3,,teraz je to treti tyzden co som nezvracala...ale chcem sa vas spytat ci aj vy ste mali take neskutocne bolesti brucha ked ste zacali normalne jest,uz asi tyzden mam desne krce... a dost riedku stolicku...boli ma cele brucho a desne hlasne skvrkanie...co mam robit ?

MaariSSaa

Nech ta to ani nenapadne!!! Ved predsa chces aby ten kolotoc skoncil!!! Tak sa zatni, vydrz to a nechod na wc!! Neboj sa, vobec toho neni az tak vela a okrem toho su to len jogurty, vyziva, jedna zemla a ceralie, neblazni!!! Nepriberies z toho, a je den, to do vecera spalis a vytravi ti to!!!

TeddyBear_zKE

ono to vôbec nieje zlé ;-) práve naopak,si úžasná,pozri nezvracala si ;-) ja to už tiež nerobím,no a čo,najedla si sa a ? z toho nepriberieš ;) ja keď mám takéto dni,a statočne sa najem,cvičím.. cvič aj ty,spáliš energiu ktorú si prijala,a ver,že je to účinnejšie ako si myslieť že zvracaním sa to vynuluje ;-) drž sa :)