amenorea a tehotenstvo

30mamina3

ak si držala neaku dietu alebo si schudla viac alebo proste len tak pišeš že si mimo tak to pravdepodobne bude s toho,ale nepodcenila by som to a na gyndu by som určite zašla pre pokoj aby si mala istotu že si ok.na vyvolanie menštruacie ak nieje neaky iny problem ti DR.pichne vyvolavačku Agolutin a do cca 5dni by si mala dostat.

Paige

áno, mávala som pravidelne...teoreticky to môže byť zo stresu, alebo aj stravou...dúfam len, že sa to dá nejak doporiadku...tehotná nie som.

30mamina3

predpokladam že tehotna teraz niesi že si si robila test.može to byt zo stresu a to ti vyneechalo prvy krat_doteraz si mala pravidelne?

Paige

Neviem, nikdy som nemala problém so štítnou žľazou, alebo mi teda na to aspoň neprišli...chcem ísť ku gynekológovi, ale teraz som už pár mesiacov odcestovaná a doma budem až za 3 týždne, tak som sa chcela poradiť najprv tu, že čo to môže byť...hocikedy ma aj bolí v oblasti vaječníkov ale menštruácia stále nič...

30mamina3

ahoj teoreticky by si nemala otehotniet,pravdepodobne maš hormonalnu poruchu.maš v poriadku štitnu žlazu?vynechanie menštruacie može nastat aj ked siv strese alebo si neak rapidne schudla....noo a v buducnosti možeš mat problem otehotniet pravdepodobne nemaš ovulaciu.