Som v rozvodovom konani a manzel si nataca vsetky nase rozhovory

Príspevok v téme: Som v rozvodovom konani a manzel si nataca vsetky nase rozhovory
V123

Rozvadzam sa a buduci byvaly manzel si nahrava na mobil bez mojho vedomia vsetky nase rozhovory. Robi to uz roky, je to jeden z dovodov rozvodu, neviem uz zit v tlaku v ktorom ma nuti zit. Najhorsie ale je, ze uz po tych 10 rokoch spoluzitia s nim hovorim to co nechcem, co si ani nemyslim...forma rebelie? Neviem. Bojim sa, ze to pouzije, viem, ze vychadzam z tych nahravok ako blazon, ale naozaj je to silny tlak, najviac nefer je fakt, ze vlastne doma by som sa mala citit dobre a v bezpeci. V praci mam dobre vztahy, s rodinou, kamaratkami tiez, neviem ci pri rozvode sa bude posudzovat nieco z tych nahravok, alebo svedectva ludi z mojho okolia. Mate s tym niekto skusenost? Dakujem.

V123

dakujem vsetkym. Snazim sa riesit veci racionalne. niekedy viac, niekedy menej, ide to. Vsetko sa da zvladnut, najtazsie su chvile ked vidim ako cela situacia vplyva na syna, mal by mat teraz bezstarostne obdobie a nema ho. ACh.

AdamKrt

Alebo staci povedat, ze si tusila, ze si to nahrava, tak ked chce mat nahratu sou, tak bude mat nahratu sou... priam herecky vystup. Tym padom stratia vsetky nahravky cenu, pretoze to moze byt myslene ako divadielko, zabava a neda sa odlisit, co je skutocne a co vytrhnute z kontextu.

rora

ja si myslim, ze psycholog "nevysetruje", psycholog je dobry vtedy, ked sa nemas s kym porozpravat, resp. si chces pokecat s niekym neutralnym...

ako ti uz spominali, bez tvojho suhlasu ta nemoze nahravat (telefonaty, kamera atd), na sude by to nemalo byt povazovane ako dokaz...

inak si myslim, ze ten tvoj muz je psychopat...
a drzim palce pri zvereni dietata...

sati 19

Tie nahrávky pokial ty nedáš svoj súhlas a budeš tvrdiť,že si nevedela,že ťa nahráva nesmú byť na súde použité.nemá šancu.Jedine ak by mal nahraté,že si hovor nahráva a TY STýM SúHLASíš-INáč NIE..Ale ti nezávidím,fakt sila.a poradím ti,najprv sa rozveď a potom rieš návštevy atĎ.Moj muž na to doplatil,ked sa rozvádzal s prvou ženou,počas rozvodu sa odmietol vzdat stretávok s dietatom na čo ona trvala a rozvod sa ťahal roky....Pravnik mu neskor poradil,že sa mal najprv rozviesť,naoko suhlasit s podmienkami partnera a potom sa sudit o dieta a ine,až keď vás rozvedú

V123

Vdaka jajka, zabudla som este dodat, ze po rozvode pojde o dieta. Na striedavu starostlivost nepristupim, nakolko si to za danych okolnosti nie ze neviem predstavit ale celkovo je to nemozne.

jajka001_

nemam skusenost ale ved to je blazon, napadlo ma ze ist sa postazovat psychologovi, nech ta vysetri a da ti posudok ze zijes v sustavnom strese lebo ta sleduje a nahrava. verim tomu ze keby chcel dojst na sud s nejakymi nahravkami tak ho poslu do kelu. ved to je obciansky sud, nie trestny, a nejake jeho fantasmagorie tam riesit nebudu. treba aj uviest na sude, ze to robi, nech su v obraze, co si si musela prezit.