Kde zistia alergiu na včelu?

Príspevok v téme: Kde zistia alergiu na včelu?
biela mačka

Totiž alergologička pred tromi rokmi zistila, žemám silnú alergiu a tak nosím soseboupohtovostný balíček. Zistila topomocou tých klasických testov,kdemi pichla alergén.Ovšem tiež zistila,žemám stredne silnúalergiu na mačky.Nomačku mám doma už vyše roka a dokonca saizdravie zlepšilo.Pretopotrebujemvedieť, či v bratislave neexistuje nejaké medicínske centrum,kdeby tútoalergiu vyskúšalitak,žeby ma pichla naozajstná včelaa potom by sa videlareakcia.

tpch

biela macka, ked ta postipe vcela, tak tie lieky si samozrejme musis aplikovat sama. Mozes mat okolo seba kopec ludi, ale ked nevedia, o co ide, tak ti naozaj nepomozu, lebo to nebudu vediet.

biela mačka

U nás na Slovensku, keby ma štipla včela,tak by mi niktonepomohol, ešte by ma aj okradli - toho sa obávam.

vevericka

no ved jasne, ja nevravim, ze nech ho nenosi, stale nech ho ma zo sebou:), ale testy jej spravi zasa alergologicka, naco nejake centrum, kde sa necha postipat vcelou(take pochybujem ze je)..mne sa zdaju tiwe testy jednoduchsie a menej bolestivejsie aj menej rizikovejsie, ked uz sme pri tych stipancoch:)

blondula

to akoze vsetci by sme chodili do toho centra aj so zverou,chrobakmi a burinou ?? :DDD dost srandovne by to vypadalo :DDD

*laskonka*

moj znamy si tiez myslel, ze sa z alergie na vcely dostane...
... vcera mal pohreb. zomrel pred tyzdnom na anafylakticky sok po ustipnuti osou :(

vevericka

ved alergia sa casom moze menit, staci zajst zasa za alergologickou, nech ti spravi nove testy, ja som sa z alergii tiez dostala..