Ukazat to naj na Slovensku cudzincovi :)

Príspevok v téme: Ukazat to naj na Slovensku cudzincovi :)
veve.ricka

Coskoro (polovica septembra) ma pride navstivit moj priatel zo zahranicia na Slovensko, po prvý krát. Rada by som by som s ním spravila takú týždennú Tour of Slovakia, okruh Slovenskom, cestovali by sme vlakom. Bola by som povdacna za vas nazor na to NAJatraktívnejsie co tu mame (vaša naj jaskyna, naj hrad, naj mesto, naj tura). Osobne nechcem vynechat Spissky hrad, Tatry, Blavu, Kosice. Ak viete aj o nejakych fajn folklornych akciach, sem s tym :)
Dakujem!!! :)

jajka001_

to nemalo byt ani vtipne ani rypave, proste nazor...ach jaj. ovecka ty si skade? jasne, ze to kazdy pochopi tak, ze som z vychodu a nadavam na blavu, mohlo mi to zapnut...ja to beriem normalne, toto je moje mesto, ja ho nepotrebujem ohovarat,beriem ho take, ake je.

0vecka

sorry jajka ale to bolo asi take ako kebyze sem napisem ze no ale neukazuj mu FICA lebo je to k**** proste bolo to trosku od veci a len na to aby sisi rypla a ani to nebolo ftipne ani nic...

jajka001_

len som vyjadrila svoj nazor a vy ste sa tu do mna a beskyda pustili s tym ze urcite sme sedlaci z hornej dolnej:) ved ako mne je to jedno, len som ju chcela upozornit lebo ako som uz pisala, mne to nebolo velmi prijemne ked sa tu moja priatelka divala na ten bordel. hej, v urcitych lokalitach je to pekne, tam kde si na to mestska sprava dava pozor:)
a napisala som v prvom prispevku presne to co ostatni, tatry, krasy prirody a historicke, pekne mesta

sign

jajka, ale to vobec nieje o buchani sa do prs. Vychvaluje tu niekto Bratislavu? Ide o to, ze pises uplne mimo temu, k tejto teme si neprispela ziadnym normalnym nazorom, na ktory sa vevericka pytala. Ked raz napisala co mu chce ukazat, tak nech mu to ukaze. Tym, ze by na zaklade vasich dvoch nazorov mu hlavne mesto neukazala, by si spravil o nom mienku mozno este horsiu ako keby ju videl nazivo. Ved ani neviete odkial ten cudzinec pochadza, kde zije atd. jak vy mozete vediet, co sa mu bude pacit a co nie, ved nech si spravi nazor sam!

jajka001_

budem sa buchat do prs a klamat ze je to tu pekne len preto ze je to moje rodne mesto? :)) sak ako v pohode, mne je jedno, neviem odkial je vevericka, len som ju chcela usetrit toho pocitu hanby, ktory som zazivala aj ja, ked som sa na mesto divala ocami cudzinky

system

ja napriklad odporucam Bardejov, pekne historicke mesto, myslim ze v ankete vyhralo aj najkrajsie mesto SR, hned druhe skoncilo Presov ;), v Bardejove je kostol goticky da sa ist aj na vezu, nedavno tam otvorili novu fontanku, ktora hraje a svieti ako v KE :), blizko Bardejova su bardejovske kupele tam je zaujimavy skanzen s drevenymi domcekmi (ako sa kedysi zilo) no a z Bardejova nemate daleko na Dukla Svidnik. su tam nejake tanky, pametnik a pod. z II. sv vojny.

0vecka

jj podla mna je to este primitivnejsie ohovarat mesto v ktorom byvaju... proste sedlaci sa mozu hanbit... si neuvedomuju ze to mesto tvoria aj oni...