je to spravny postup?

monika1.a

ano budem musiet sa prekonat..lebo ja neznasam,ked mi beru krv..mam z toho panicky strach,ale urcite tam pojdem...

Kala

Monika ak mas obavy, tak poziadaj svoju lekarku aby ti urobila testa . . . ved mas na to pravo (za co potom platis poistku). Budes potom pokojnejsia.

ethel

Monika,choď na normálnu kontrolu a povedz dr,teda popros ju aby ti zobrala aj krv,že sa trošku bojíš.Určite ti nepovie nie.

monika1.a

pytala som sa lekara na internete a on mi povedal,ze testy nie su potrebne,hak beriem uz 5 mesiacov..obavam sa preto lebo moja kamaratka mala s tym dost velke problemy..tiez jej neurobila testy,predpisala hak a ona skoro zomrela..zacala jej hustnut krv...predchadzalo tomu kazdodenne tazkost,zavraty,bolesti hlavy

ethel

robia sa pečeňové testy-hlavne,keďže je to záťaž na pečeň.Možno si myslí,ak neberieš nijaké iné lieky a nepiješ tak je tvoja pečienka ok.Takže ja by som si po trojmesačnej dávke išla dať zobrať pečeňové testy...

Kala

Monika, neviem ci uz beries hak dlhsie, alebo si si bola dat predpisat prve tabletky? Testy sa odporucaju robit raz do roka, ak nie su ziadne zdravotne tazkosti. V pripade, ze zacinas s uzavanim, lekar by ti mal predpisat hak az po kompletnych testoch - teda ak su vysledky v poriadku.