ahojte pls potrebujem pribrat som velmi chudaa a spoluziaci si zo mna utahuju chcela by som pribrat aspon 5-6kg a mozno aj viac proooosiiiim pooomozte mi niekto za kazdu radu VAM STRASNE PEKNE DAKUJEM :)) :(((
potrebujem pribrat
zacni cvicit normalne s cinkami ale len lahucko a namiesavaj si do caju glukozu.ma vela enrgie a aj z toho daco priberes.
skuste hroznovy cukor, podporuje chut do jedla
Ahojte,skuste jest pangamin alebo B - komplex,clovek z toho nejako nepriberie, ale su to kvasnice a lepsie potom chuti a vraj to ma dobre ucinky na plet - precistuje!
skusit viac papat a hlavne nestresovat sa v praci, v osobnom zivote a tak ... nie nadarmo sa hovori, ze silnejsi ludia su usmievavejsi:))
Mám 33rokou a moja váha kolíše od 53 do 55kg každý mi hovorí aká som chudá,chcela by som troška pribrať a nejako sa mi nedarí.Spapám toho dosť nemám síce pravidelnú stravu ale zjem všetko aj sladkosti a váha je tá istá.Kde je problém???Poradte prosím,rady dostávajú len silný ľudia ako schudnúť a my ako máme pribrať?????Dakujem.....................
ale najlepsie by ti bolo, ak chces zdravo pribrat zajst do posilovne, a tam sa dat do reci s dajakym svalnacom,ten ti urcite rad poradi finty na priberanie a mozno tam dakeho aj zbalis. *:-)
mne sa dobre pribera zo sladkosti a mesa, hlavne ked sladkosti vysadim tak hned mi ide hmotnost dole
to je vsetko o stravovacich navykoch, skus sa porozpravat s nejakou silnejsou kamoskou ze ako sa stravuje odsleduj nejake finty a uvidis.
napriklad co ja mam tucneho kamosa,tak ten vravy ze skoro nic neje a stale je tucny, ale ked o 23:00 navrhol ze spravme si hranolky,tak som len ocami gulal, ze to je to jeho brucho.