dovod hanbit sa?

Príspevok v téme: dovod hanbit sa?
yvettik

Mam 31 rokov, pred par tyzdnami som sa zoznamila s jednym muzom, ma 33, parkrat sme boli spolu = kava, kino, vecera, vylet v horach... Je mi s nim dobre a rada by som, aby sme spolu pokracovali.
Viem, ze teraz poviem uplnu blbost :), ale bojim sa toho okamihu, ked pride na rad otazka minulych vztahov , teda aspon doteraz som mala s muzmi tu skusenost, ze to vzdy chceli rozoberat (kolko vztahov, ako dlho trvali, boli vazne, nevazne?atd). No a moje byvale "vztahy" su 2 a aj to by som nenazvala vztahmi. Bolo to este len take vzajomne spoznavanie, trvali 4 a 5 mesiacov, cize by sa dalo povedat, ze so vztahmi nemam ziadne skusenosti.
Neviem, ako je na tom on, ale bojim sa, co si pomysli, ked mu poviem o mojich "skusenostich", lebo mi je jasne, ze na zenu mojich rokov, je to divne :)
Nemyslim, ze som nejaka zvlastna oproti mojim rovesnickam, ale je fakt, ze som dost nespolocenska, vacsinou sa pohybujem v zenskom kolektive a ze ma nikdy nelakalo mat vztahy, len preto, ze kazdy niekoho ma. Ale roky ubehli a ja som si uvedomila, ze to bude len a len horsie a teraz mam obavy, ci to jeho neodradi, ze "ma este nikto nechcel" :)
Co by ste si vy pomysleli o takejto zene?

Tungsten

ta3, klobúk dole za tvoj názor a za to, ako si to dokonale vystihla, som rada, že sú ešte medzi nami aj takí ľudia :)

ta3

Yvettik, zlatko, Ty to mas nejake pomiesane, ano v dnesnej amoralnej dobe sa vela ludi "pari" krizom-krazom, prepacte mi drsny vyraz, ale inak to ani nazvat nemozem, sex bez lasky mi pripada ako zvieraci, to s milovanim nema nic spolocneho, ale Yvettik, to este neznamena, ze je to spravne a ze aj Ty by si mala mat toho viacej zasebou, opak je pravdou, ze mas malo skusenosti, to v ociach inteligentneho muza iba stupas, ak nie, ako hovori Tungsten, je to primitivny pako a o takeho Ty predsa nestojis, netrap sa, v ociach spravnych muzov budes mat rozhodne vyssiu hodnotu, ako taka, ktora predtym striedala chlapov ako spodne pradlo

yvettik

Tak teda dakujem vam vsetkym za povzbudenie :), to som teda necakala.
Lebo musim priznat, ze si pripadam divna v dnesnej dobe, ked vacsina ludi vzdy niekoho ma, ked hned po rozchode si dokazu raz-dva niekoho najst a vsetko sa meria na vztahy vazne alebo "volne" Nehovorim, ze ma to netrapilo, ze som sama, aj ja som vzdy niekoho chcela, ale nikdy sa to nedostalo do tej "fazy" :)
Ja by som sice tiez radsej muza, ktory za sebou nema vztahy s polovicou mesta, ale na druhej strane,hovori sa, ze ak je slusny muz po 30tke slobodny, tiez tam asi bude nejaky zadrhel, preco je sam .
Ale uz radsej nejdem nad tym filozofovat, este to vsetko pokazim...
Pekny vecer vsetkym.

Tungsten

No ja by som to tiež veľmi neriešila, normálne mu to povedz, ak sa opýta :) Musel by byť riadny pako, aby si o tebe kvôli tomu myslel niečo zlé. A ak je naozaj taký pako, tak to nebude na škodu zistiť už teraz :D

blondula

co ty vies...a co ked je on este "panic" ? :D na tom nic nie je.inak ja som s priatelom nikdy nejak extra byvale vztahy nerozoberala,takze to nemusis robit ani ty ! :D

kafe

yvettik, tak si to obráť. Čo by si si ty pomyslela o chlapovi, ktorý má po 30-ke a dva krátke vzťahy za sebou? Že ho žiadna nechcela?
Nemáš sa za čo hanbiť, naopak, buď za to na seba hrdá!

jankaaaaaaaaa

urcite sa nemas preco hanbit. muzi praveze preferuju "slusne" zeny, ktore nemali tisic vztahov, milion sexualnych partnerov a podobne. takze to je pre teba skor plus ako minus.

jajka001_

nemyslim ze si nejak zvlastna, skor by som povedala ze si opatrnejsia, ze sa nepustas bezhlavo do vztahov a skor bude rad ze nie si nejaka radodajnica.