Ahojte, už pred viac ako mesiacom som si farbila vlasy medenou hennou z DM. Ešte stále mi na slnku vidno odlesky medenej.Chcela by som si dať studenú na vlasy, chytí mi vôbec tá studená na vlasy? Lebo som počula že nie, ale neviem či je to pravda. Poraďte
Henna a studená na vlasy
melir ti nechyti VOBEC.ja som hennovala len nejakych 7 mesiacov a skusala som si zafarbit jeden pramienok na cierno a jeden uplne blond :D to len tak zo srandy.A nechytilo mi to vobec.
marikakika..možno používaš nejaké nedobré šampóny...a tým že si to stále umývaš, neviem či práve masteniu vlasov viac nenapomáhaš
a janka má pravdu, vďaka melíru sa ti neprestanú mastiť vlasy...
keď ho chceš iba kvôli tomu tak skús nejaké iné riešenia, nie melír..tuto na fóre je tiež veľa popísaného o mastných vlasoch, treba si prečítať, vyskúšať
melir ti vlasy nijako nevysusi. on ti vysusi samotny vlasy, ale nezabrani pokozke hlavy mastit sa. je to v tomto pripade zbytocne a tiez si myslim ze na tie henovane by melir chytil divne
Naposledy som hennovala pred 6 týždňami, možno aj viac. Ale vlasy si umývam každý deň, tak možno sa mi to skôr vymýva, ako keď si niekto vlasy umyje 2x do týždňa. Mám ich strašne mastné a chcem, aby mi ich melír trochu vysušil, lebo síce po henne sú lesklé, ale na mne vyzerajú ešte viac mastné. A ani mi nezhustli... :-(((
marikakika
kedy si naposledy hennovala?
kedže hennuješ dlhodobo, mohol by s tým byť problém
nedala by som sa na to... a samotné kaderníčky sa tiež nerady púšťajú do hennovaných vlasov
Prosím Vás, nikto mi nevie poradiť ? :-(
Poraďte mi, tri roky si dávam hennu, z toho 2 roky z dm a posledný rok hennu od Yvette. Chcela by som si dať melír, ale neviem, či môžem, či mi to nechytí nejako čudne. Okrem toho som tehotná v 4.mesiaci a vtedy vraj tiež farby (neviem či aj melír) zvyknú chytiť ináč ako obykle. Prosím poraďte mi...
to co si pocula moze byt pravda pri pravej prirodnej henne. to dm ani hena nieje
chyti
studena....to akoze ta "ondulacia" ? :D to si este zeny davaju robit ? :DDD