Ahojte...vela ludi hovori ze nezalezi na tom ako clovek vyzera. Ale vobec to nie je pravda. Na zakladnej skole sa mi vysmievali kvoli tomu ako vyzeram. Ale ani sa im necudujem lebo naozaj som skareda a neviem sa s tym zmierit. Preto sa dost uzatvaram do seba. Od septembra idem na strednu skolu a obavam sa toho ako ma prijmu spoluziaci. Zistila som ze vsetci pekni ludia su namysleni! Naozaj! Nepoznam nikoho kto by bol naozaj pekny a aj skromny... v pohode clovek... Vsetci su velmi povrchni...
pekni ludia su namysleni
o môj bože, RADArada ty sa chceš asi silou mocou hádať, že? jajka ti nedala žiadny podnet tak nechápem čo tu vyskakuješ.. mne tá curva tiež kole oči a neskáčem tu do teba že jak to píšeš.. ale tak kto sa chce hádať, dôvod si vždy nájde :)
tiez si myslim, ze to nebolo od jajky nic v zlom.. len, ze kludne napis od srdca :) nevidim v tom ziadne rypanie..
Mám len jedno- Každý človek je niečim pekný. Neexistujnu škaredi ludia podla ´mňa.. a vy sa tu nehadajte, myslite, že toto vaše handrkovanie sa tu o tom kto ma a nema pravdu nejako pomože tej ktora tuto temu zalozila???! hambite sa obidve, či koke ste do toho zamotane...
...sak prave ze je to tema o inom a nie o tom ci ja napisem CURVA alobo KURVA...tak nech sa vyjadri k teme a nie sa vyjadruje ku slovu curva...zb.to tu rozpisovat pretoze stale to tocite ako vam vyhovuje...
...nikto tu nevyskakuje-a ja budem pisat ako ja budem chciet-a neviem ako mi chce jajka pomoct-to by ma zaujimalo-ale pocitala som s tym ze jej pridu kamosky na pomoc...
v tejto diskusii by sa mali iné veci riešiť :)
RADArada - no worries ;) neviem, čo to tu vyskakuješ, že do teba niekto rýpe. však tá jajka len napísala, že kľudne môžeš napísať slovíčko KURVA namiesto CURVA, však adminko to aj tak nezmaže ;) si myslíš, že ťa tu niekto provokuje? si na omyle ;) niektoré typy sa proste vedia samé vyprovokovať no ;) ale neriešim :)
no a som NAJKRAJSIA TAM KDE SOM SAMA :))))))
...jasne ze si verim-jajka mi pripada ako tie dedinske drbny-ktore nic ine nerobia len drbu a do kazdeho rypu-a neviem preco by som mala byt nervozna/som kludna ako baranok-ako sa hovori :))))/-skor si myslim ze nervozny ste vy lebo je tu na fore NUDA-tak potrebujete mat nejaku ZABAVU a to si ju prave chcete nejak ZADOVAZIT RYPANIM...
tak vela stastia mozno sa vam podari sa nejak ZABAVIT...
UZ SOM SI VSIMLA ZE V PAR TEMACH STE SA STAZOVALI URCITY LUDIA ZE JE TU NUDA...a tak sa snazite niekoho provokovat len aby ste sa na ukor ineho pobavili...
ako vidím, RADArada si až moc verí ;) len či je to aj pravda v tom, že vždy bola "najkrajšia" ;)))