Ahojte...vela ludi hovori ze nezalezi na tom ako clovek vyzera. Ale vobec to nie je pravda. Na zakladnej skole sa mi vysmievali kvoli tomu ako vyzeram. Ale ani sa im necudujem lebo naozaj som skareda a neviem sa s tym zmierit. Preto sa dost uzatvaram do seba. Od septembra idem na strednu skolu a obavam sa toho ako ma prijmu spoluziaci. Zistila som ze vsetci pekni ludia su namysleni! Naozaj! Nepoznam nikoho kto by bol naozaj pekny a aj skromny... v pohode clovek... Vsetci su velmi povrchni...
pekni ludia su namysleni
ja som tiez pekny a nie som namysleny :))...takze nie je to pravda
hmm...:D dobra gramatika sem tam :D:D:D:D
ja si to tiez myslim
Tak tak súhlasím so Sarou, tiež mám spolužiačku ktorá podľa mňa nie je vôbec pekná, Ako obočie má dva tenké pásy aj to každé v inej rovine a s iným oblúkom, keď si dá tiene tak vyzerá ako keby ju niekto zbil a riasenku si nanáša štýlom "mušie nohy", je tučná, povahu má hroznú ale aj tak má viac sebavedomia ako iný a veľa chalanov po nej ide.. tak to ja už vážne nechápem :)Asi je to vážne o sebavedomí
ach bože, ohovárajú sa všetci. Ja poznám takú jednu- škaredú ( naozaj nerada to píšem to slovo ale ako ho mám nahradiť inak?) a tá má sebavedomia viac než modelka hádam, a nevie nič iné len vyrypúvať (to slovo sa mi fakt začalo páčiť tuná:)) ale aj krajšie, alebo si myslia aspoň že sú pekné- no ja už neviem čo, a vôbec im nevadí ako ich ľudia počujú čo o nich drístajú a smiechy si robia.
Tak aspoň mne z toho vyplýva, že to nieje vecou krásy (väčšinou), ale toho, aké má kto sebavedomie silné.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Konecne nejaka sranda
...a kedze je najeky prispevok kde som ti oponovala-tak to je ine-ale urcite som ta nekritizovala pre nejake slovo...co ty tu riesis?mozno ze som mala len nejaky iny nazor ako ty-ale urcite som neskakala ze zle pises alebo ze by som chcela nejak ta napadat...
...kde som na teba vyskocila?ukaz mi ten prispevok,nie som si toho vedoma...
rada preboha co riesis, na mna si minule tiez vyskocila, tak sa zamysli, ze kto vlastne rype..
...a kto sa chce zabavit-vie ako rypnut,ze?