chcem s tým skoncovať a navždy

Príspevok v téme: chcem s tým skoncovať a navždy
livia_livia

chcem s tým skončiť..naozaj,,,lebo si ničím zdravie.lebo mám často guču v hrdle.lebo mám zaludocne problemy..je mi často zle na zvracanie,mám závraty,točí sa mi hlava..a mna to už nebaví :-( chcem s tým skončiť..no na druhej strane..mo strach z pribratia je taký silny ze nevydrzim dlho normalne jest..bud skoro nič..alebo všetko. :-(

fazula gula

jedz...jedz zeleninu ovocie polievocky masko kuracie hovadzie...vsetko zdrave ziaden fastfood a hranolceky a vyprazane rezne...ked jes zdravo tak nepriberies...ale naopak...telu to prospeje nebudes mat zavrate postava bude fantasticka....dalej bez...zacni behat..budes sa citit zdravsie...cvic...nohy ruky brucho...ale hlavne jedz...5x za den...a zarucene nepriberies...ja mam zasa problem...mam 163 cm a vazim 46 kg...nie preto ze nejem ja jem hranolky rezne ...ale nie vela...snazim sa zit zdravo...ale jest zdravo a pribrat to sa neda...a to je problem pre mna lebo ja chcem pribrat...chcem mat zenske tvary...som plocha bez prs bez krasnych oblych bokov...to chcem a preto chcem PRIBRAT lebo je zenske mat zaoblene boky a pekne prsia...nieje zenske vyzerat ako lata z plota...