Ahojky,vedel by niekto poradit? Kamaratka je tehotna je v 6 tyzdni a zistila to az teraz.Ma strach,ci nemohla ublizit dietatku lebo je fajciarka a az doteraz fajcila.Nie vela mozno 5 cigariet za den samozrejme cez vikendy aj viac a aj pila.Doktor jej povedal ze to sa uvidi neskor a je velmi vyplasena ci naozaj nieco nemohla sposobit.Ma niekto skusenosti? poradte prosim papa
Fajcenie v tehotenstve
nikotín sposobuje stiahnutie ciev to znamená menší prietok krvi v cievach horšia výživa a následne môže dôsť aj k potratu.
ahoj, ja som robila pracu o infektoch a ich posobeni na vyvijajuci sa plod a citala som aj o fajceni, to skor sposobuje nizsiu porodnu hmotnost, ale potrat, to nech sa neboji..
Moja kamoska tvrdi ze fajcenie v malom mnozstve plodu neublizi ja si myslim ze je to pekna hovadina...
Každá fajčiarka, kým príde na to, že je v tom, fajčí. Lebo o tom nevie. Ja tiež medzi ne patrím, keď som na to prišla, tak som prestala. Deti sú zdravé. Nech sa kamoška neplaší, to, či je dieťatko zdravé sa vždy naistotu vie, až keď sa narodí. takže kľud.
snad nie.ale treba prestat co najskor, lebo to sposobuje vela vyvojovych chýb.a o.i. aj potrat ci predcasny porod.