Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

smeje sa mi

Príspevok v téme: smeje sa mi
nikolette78

mam male prsia, uz som to raz pisala ale prosim vas poradte mi, a kamosku co sa mi stale smeje. neviem ci ju mam este stale prezyvat naj kamoskou. podla mna by ma mala v takych chvilach podrzat a nie smiat sa jak jeb...a. ona je trochu viac vyvinuta a nosi vystrihy jak p..a. takneviem co mam robit. dnes ma znovu pred ostatnymi kamoskami zhodila tak som jej povedala ze ci si neuvedomuje ze ma zhadzuje a ze ja za to nemozem a ona sa mi ospravedlnila a povedala ze ona to ako zhadzovanie nebere ze to je sranda. neviem co si mam o tom myslet.

elektra

mne ked nieco naj kamoska povie a nepaci sa mi to poviem jej to aj za cenu toho ze by sme sa mali pohnevat.ale ak je naj tak sa nenahneva a povie ze uz nebude.mne sa tak vzdy ospravedlni a ja tak isto

eluška

Ja nechcem zhadzovať váš kamarátsky vzťah, ale to ste divné kamošky, keď si neviete vysvetliť medzi sebou takúto vec. Ty sa nad tým veľmi trápiš, ale jej to nepovieš, odkiaľ má vedieť, že ti to tak vadí? Povedz jej to. A neviem, či je to nová móda, keď má kamoška naštve, jej hovoriť p..a a jeb...á. Hovorím, zvláštne kamarátstvo.

elektra

ked sa ti naj kamoska smeje a este ta aj zhadzuje pred ostatnymi tak to nemoze byt naj.Ved naj kamosky by ta nezhodili pred ostatnymi.Ja mam tiez super kamosku ktora ma male prsia ale urcite by som ju nezhodila pred ostatnymi a ked jej aj nieco poviem tak urcite nie pred niekym.Iba osamote a zasmejeme sa nad tym.Ale nie je to ako ze sa jej vysmievam ale iba narazka na ktorej sa zasmejemeA push up tie ti nepomahaju???