mam male prsia, uz som to raz pisala ale prosim vas poradte mi, a kamosku co sa mi stale smeje. neviem ci ju mam este stale prezyvat naj kamoskou. podla mna by ma mala v takych chvilach podrzat a nie smiat sa jak jeb...a. ona je trochu viac vyvinuta a nosi vystrihy jak p..a. takneviem co mam robit. dnes ma znovu pred ostatnymi kamoskami zhodila tak som jej povedala ze ci si neuvedomuje ze ma zhadzuje a ze ja za to nemozem a ona sa mi ospravedlnila a povedala ze ona to ako zhadzovanie nebere ze to je sranda. neviem co si mam o tom myslet.
smeje sa mi
ak sa ti naj kamoška smeje za tvoje male prsia tak buď sa snaží upútať pozornosť okolia na svoje prsia lebo asi nevie ako ju uputať iným sposobom, a takisto si neuvedomuje že ti tým ubližuje, alebo to až taká dobrá kamoška nie je. Tak jej povedz že ti TO VADí a nech sa to už neopakuje lebo sa cítiš trápne, keď to bude pokračovať tak na ňu zabudni, pretože nestojí za to, pretože kamoška ktorej su volné tvoje pocity naozaj nie je dobrá kamarátka a už určite nie najlepšia.
Nooo, tak po prve, nerob si z toho vobec nic. Ona za to nestoji, a ked ti take nieco povie, tak jej odpovedz: "Dobreho je na svete malo!" Nedaj si pokazit nikym naladu a vobec nie tou "kamoskou", co kamaratka by naozaj nemala robit. Tak este k tomu jej mozes zo srandy dodat: "ci nahodou zavidi?" Tak pekne hlavu hore a kasli na nu, netrap sa, urcite mas ine hodnoty a krajsie ako ona. Pekny dnik!!!
co sa tyka "kamaratky" to si musis wyriesit sama..uz tu bolo par dobryx prispevkov.. je uz len na tebe ktory sposob sa ti najviac poydava.. a ja mam tiez male prsia medzi 1-2. ae su pevne. a ak si stihla, tak male prsia su podla mna ovela krajsie jak take cecky pod kolena.. no, aspon mojmu priatelowi sa welke prsia ani nepacia..a ani mne..ked mala 15 aj ja som bola z toho nestastna. teraz, som stastna. vacsie nechcem maximalne take 2. a po porode ti prsia narastu a ta twoja "kamaratka" uz nebude mat po porode potom prsia po pupok, ale po clenky, ber to tak..
15? to sa neboj! Ja som v tom veku ani neuvažovala nad prsiami..:)Aj krámy som dostala len na strednej a nič som si z toho nerobila.Teraz mám podľa priateľa veľmi pekné "veľké"-vždy ma chváli, ale tiež mám len niečo 1-2 veľkosť...tým som chcela povedať, že je to len vec pohľadu..Netráp sa..sú chlapci, ktorým sa dojné kravy nepáčia, s veľkými sú len problémy- chrbát bolí, bez podprdy sú neforemné a ja aj s mojími malými nemožem urobiť ani skok bez podprdy, lebo je to bolestivé..A tú tvoju primitívnu kamošku pošli kade ľahšie, podľa toho, ako ju opisuješ, všade využiva-zneužíva len svoje prsiská a to má len 15? Tak to bude riadna ...ked vyrastie, nebude mať problém zamestnať sa, ked je taká...už teraz.
mysli si o nej ze je p,,,a a ze nevi jak sa ma spravat k naj kamoske,,,ale tho je normalne,,,povedz jej ze ty to ako srandu neberies thak nech sa uvedomi
ok tak jej povedz ked je taka sprosta ze keby si ona dala dole podprsenku tak jej cecky plesknu az na kolena tak nech sa nesmeje lebo je herecka s podprdou bez nej si bude kazdy mysliet ze to tam ma s kokrspaniela usi a nie cecky tak a aj ty ju mozes zhodit uvidime ci sa jej bude pacit
podla mna sa na nu vykasli, a naozaj sa ti divim, ze sa s nou bavis,ked ta tak pred ostatnymi zhadzuje a vysmieva sa ti...ja by som ju ani nenazvala kamoskou.toto naozajstna kamoska nerobi..a co sa tyka velkosti prs, tak to ti este urcite narastu, skor ci neskor to je jedno...a vacsinou je menej viac...takze koli nejakej hlupej krave sa neznepokojuj..:)
no tak taku kamošku by som niekam poslala. a mimochodom ešte ti môžu narasť, maš len 15 rokov. a ked bude stara budu jej visieť až po kolena-tak ju strapni ty pred ostatnymi.
Divim sa ti ze sa s nou este kamaratis.Prava kamoska take daco neurobi ja som tiez taku mala ale povedala som si dost,nikto ma zhadzovat nebude a uz sa nekamaratime.Vdaka svojej pysnej povahe teraz nema ziadne kamosky takze tak skoncila krasavica.
no mam 15rokov a uz som jej to povedala ze sa mi to nepaci. no a push up by som si nedala leba ja nemam ziadne prsia len take lentilky pod kobercom. a ked niekde ideme tak ona ma vystrih dobre ze ne po kolena a este si tricko viac dava na bok a ja som pri nej len taka cupka. no neviem co si mam o tom myslet.