Aký máte názor na aniónové vložky? budem rada, ak rozbehneme túto tému, ptrože ja som s nimi zatiaľ spokojná
Aniónové vložky
Za mňa sú anióvé vložke TOP mám po pôrode veľmi citlivú oblasť a oni- nočné intímky od gentle-day.sk mi nevadia sú úplne v pohode
Kúpiš ich všelikde :D ja kupujem z gentle-dayu cez net ;)
Čaute fešandy akože sa mate? A čo to tu vy riešite? Však nech každá žena skúsi a uvidí či sú pre ne lepšie anionky alebo nie. Ja osobne ich používam už cca 1r. a som nadmieru spokojná. Netvrdím že každá žena musí mat s nimi dobrú skúsenosti ako ja. Predsa každá sme iná a každej niečo iné vyhovuje a pasuje. Ja osobne môžem odporučiť tieto www.zdravy-zivot.sk . Sú síce drahšie ako bežné ale čo si budeme klamať. V dnešnej dobe sa už za všetko platí a ak aj na tomto chceme my ženy šetriť tak to už je veľmi zle. ;)
Aniónové vložky majú väčšinou v lekárňach, zdravotníckych pomôckach prípadne aj v obchodoch so zdravou výživou a podobným zameraním. Ja ich tiež používam a sú super :)
kde sa to dá kupiť okrem netu ?? mávajú to aj v lekárnach ???
Kocky čo sú to tie aniionove vložky? Aj keď som muž ale ma to zaujíma, či kúpiť priatelke : D
tak aniónové vložky sú úplne fantastická vec najnovšie mi známa odporučila Lady anion su aj za nižšiu cenu a s rovnakym účinkom (www.ladyanion.sk) a čo mi na nich najviac vyhovuje že nie sú bielené chlórom. odporúčam