Ahojte všetci. Čítala som si tu diskusie na tému bulímie a anorexie a je až zarážajúce vedieť, že je toľko "postihnutých" týmto svinstvom. Ja som mala problémy s jedlom od svojich 13 rokov. Najprv som prestala takmer úplne jesť, potom sa to zasa prehuplo do nenormálneho prejedania a vracania.
Toľko času som venovala takému životu, vážila som sa denne a všetko sa točilo len okolo jedla a chudnutia. Moje sebavedomie bolo úplne na dne a ja tiež.
Zakaždým som si sľubovala, že nikdy viac nebudem vracať a o chvíľku som to robila opäť. Cítila som sa ako najväčší slaboch a nenávidela som sa.
Lenže potom sa stalo niečo krásne. Aj keď som už veľmi neverila, že sa ešte dá vôbec normálne žiť a jesť, stalo sa.
Dnes mám 24 rokov a už viac ako rok som "čistá". A čo je na tom najkrajšie, schudla som prirodzene, keď som sa oslobodila od toho neustáleho prejedania a vracania. Je krásne môcť jesť a vedieť, že sa nemusíte jedla báť.
Opäť som začala vnímať "hlas" svojho tela a rozoznávať hlad.
Dalo by sa o tom veľa popísať, ale to by bolo nadlho, takže len na záver chcem popriať všetkým, aby ste sa oslobodili, lebo ten pocit stojí za to. Aby ste získali kontrolu nad svojím životom a opäť sa dokázali z neho tešiť. Ak bude chcieť niekto bližšie popísať, môj mail je m24@centrum.sk.
Ahojte