ahojte, čo by ste kupili svojej "potenciálnej" svokre?? bude mať 49 rokov a ja neviem čo jej mám kupiť, na meniny som jej kupila kvety. Samozrejme sa ešte opýtam priatela, ale budem vdačná aj vám ked mi poradíte
Darček k narodeninám pre priateľovu mamu
Ja som naposledy kúpila orchideu v črepníku a mala úspech
Decko...:D
záleží čo má rada, ale taká nejaká šálka ozdobná na čaj, alebo na kávu, by určite potešila :-)
Pozrite na -odkaz odstránený- a vyberte jej nejaký pakný parfum. Tým nič nepokazíte
Hoc co, len podprsenku nie!
ak nosi satky...tak nejaku peknu satku alebo si vsimni ake ma rada vone a podla toho nejaku kozmeticku kazetu...skus nejaku sol do kupela...su take sady...v marks spenceri maju taky kozmeticky pultik...tam su take darcekove kazety skus sa kuk...drzim palce
no skus nejaku prirodnu kozmetiku, ta nikomu hadam neublizi
ta moja "skoro svokra" cajikuje a cita knihy, tak som jej uz kupila nejake drahsie caje, ci ten kvitnuci, alebo nejake dobre knizky
kozmetiku moc nedavam, lebo mne ked niekto kupi tak sa nikdy netrafi, ale prirodna by ma potesila
toje velmi pekne ze kchces kupit darcek njekomu urcitesa potesi nevjem citi mozem ajja napisat cobi mohlo bit dobre. ked ano tak ti napisem ketknam chodila este moja kamaratka marika tak prinjesla mojej mame velikanski uterak strasne bol krasni nevjem gdeho kupila alesa vsetkim pacil taki tlsti a makulinki amal krasne farbi mozno vjes co to asije nevjem ako sato presne vola takti drzim palce abisi vibrala pekni darcek.