ahojte, čo by ste kupili svojej "potenciálnej" svokre?? bude mať 49 rokov a ja neviem čo jej mám kupiť, na meniny som jej kupila kvety. Samozrejme sa ešte opýtam priatela, ale budem vdačná aj vám ked mi poradíte
Darček k narodeninám pre priateľovu mamu
Ahoj, dobrý darček je aj krém na pleť. Ja som mojej kupovala v lekárni celú radu kozmetiky Nuance, aj denný, aj nočný, očný krém. Dokonca bola nedávno aj akcia na ne. Svokra sa veľmi potešila.
Akoze co ma takato kravina spolocna so zdravim? Nemas to kde inde pisat ? Vobec sa to sem nehodi.
Mrkni tu, majú tam velmi pekne veci, neotrele, pekne a prakticke
***mne svokra na rovinu povie vždy čo chce. Raz nejakú kozmetiku, raz parfum. Naposledy si vybrala z Notino aj niečo na vlasy, aj parfum, poslala mi to a my sme jej to so snúbencom kúpili. Takto sa aspoň vieme vyvarovať takých problémov, že sa jej nebude niečo páčiť a podobné vecičky***
dania...dockas sa, ak k nej budes aj ty otvorena, tak myslim, ze ona tiez nebude mat problem...treba sa zamerat na to, ze ako ty k nej tak aj ona k tebe...ak bude mat pocit, ze si uzavreta bude aj ona a o takychto veciach sa nebudete vediet porozpravat snad nikdy... ;)
vejkaa...ved to, ze v nej to je...budem musiet si asi tiez s nou nad to sadnut nejako a pokecat...dufam, ze to vezme v dobrom, ze to nebude brat nejako tak, ze sa mi to nechce riesit samej alebo nieco take...je zle, ze nejako neviem predvidat jak zareaguje...
@dobibina Neviem, ci ja sa takejto otvorenosti zo strany mojej svokry niekedy dockam. Mohla by si mi napisat, co take sa jej pozdavalo? Mozno by to sadlo aj tej mojej by som to mohla vyskusat. Uz som rozmyslala, ze by som sa otvorene s nou o tomto celom porozpravala, ale neviem jak by to vzala :/
Vejkaa...toto je ten problem, ze nemame k sebe az moc blizko aby sme sa o takychto veciach bavili...ale ak chcem vediet co, budem musiet na tom zrejme viac popracovat...chcela by som aby bola za darceky rada aby ju urobili stastnou...aby nemala pocit, ze sme jej kupili hned prve co nam prislo pod ruku....
dania narovinu mi povedala...trvalo to sice nejaku dobu zrejme kym sa na to odhodlala ale urobila spravny krok...usetrila tym mne cas a sebe neprijemne prekvapenie...takze kazda mame co chceme...ked tieto veci uz viem...povedala mi ze ak teda silou mocou chcem jej nieco kupit tak nech sa zameram na nejaku kozmetiku a taketo veci...ze velmi rada ma ked sa moze skraslovat a kadejake kremy a podobne pouzivat...tak som ju vzala za slovo a cez Notino som jej poobjednavala niekolko kuskov kozmetiky a to dostala ako darcek...a predsa ten jej vyraz ked to videla bol iny ako ked dostavala a otvarala si prakticke darceky :)
Lucka viem, ze si to tak nemyslela, ale v nej ten pocit proste je. Preto to treba riesit inym sposobom. Tiez som na to prisla az casom, tiez ma mrzelo, ze mi na rovinu nepovedala comu takemu by sa potesila, tak co som mala robit, ale uz konecne sme si nasli k sebe cestu a vie mi uz na rovinu povedat, co by ju potesilo aky darcek :)