Ahojte. Ani neviem ako to napisat ale mam taky problem: uz dlhsiu dobu som si vsimla ze sa mos zlaknem. Ked niekto na mna len prehovori alebo nieco padne a pod. sa strasne moc nalakam az mi pride zle.. Uplne ma trmne a popritom su to normalne zvuky.. je to normalne? :) Viem ze som to blbo napisala ale nic lepsie ma nenapada ako opisat svoje pocity. dakuje za rady :)
strach
Ahoj Smutna,
je mozne, ze mas stav, ktory na vola somnambulizmus. Znamena to, ze mysel spracovava tolko vela podnetov naraz, az to prestavas zvladat a prejavuje sa to prehnanymi reakcami ako prilisna emotivnost, reakcia na nahly podnet ako buchnutie, a tiez prilisna senzitivnost na negativne myslienky.
Obdobne stavy moze mat clovek s problemami, ktory zacne praktizovat meditacie, co je prenho absolutne nevhodne.
Tento stav sa da pomerne efektivne upravit hypnozou.
To bude asi tym, ze rozmyslas nad niecim, co nechces aby ostatni vedeli a ked ta niekto nalaka, tak sa prosto zlaknes, ze si v myslienkach myslela na nieco, co si nemala a mas taky podvedomy strach, ze ti to ten dotycny vycital z myslienok. A mozno je to uplne nieco ine ;)
Toto by aj mňa zaujímalo, lebo "to" má aj moja sestra. Ja si myslím, že je to asi psychického charakteru...
SMUTNA22 - nemáš nejaké problémy doma alebo tak všeobecne ťa niečo netrápi?
ty uz aj teraz sa bojis ze co si o tebe pomyslime v suvislostti s tym ako si to napisala :D
nesnivas s otvorenymi ocami? alebo nechodis prilis zamyslena?..to moze byt pricinou toho ze sa zlaknes, lebo nie si dost v danom okamihu pritomna a myslou lietas kade-tade