Potrebujem pomôcť. V bikinovej časti (neviem to presnejšie nazvať) som si pred siedmimi dňami objavila niečo ako veľký opuch - trochu mi to pripomínalo pupák, tak som sa ho snažila vytlačiť, ale veľmi to nešlo. Nechala som to tak a na druhý deň sa mi vytvoril ešte väčší opuch, ktorý bol plný hnisu. Natierala som si to aloe (lebo nič iné ma nenapadlo), potom aj alpou a nič. Vytlačila som si dosť veľa hnisu, ale stále tam bol. Až potom mi kamarátka poradila, nech si tam dám Gáfrovú masť s ichtamolom, ktorá mi ten hnis "vytlačí von". Vraj to mala aj ona už párkrát a aj lekár jej to predpísal. Ona si myslí, že ide o podkožné akné, no ja som to už mala, no nikdy to takto nevyzeralo. Je pravda, že tá masť mi pomohla, hnis išiel potom ľahko von a z veľkej opuchliny je teraz už len taká menšia. Hnis je tam stále, tak sa ešte mažem tou masťou.
Chcem sa ale spýtať, či s niečím podobným nemá ešte niekto iný skúsenosti. Rada by som vedela, čo presne to je a ako sa vyhnúť tomu, aby sa mi to spravilo znova. Doteraz som si nemyslela, že je nevyhnutné ísť k lekárovi, keďže tá masť zatiaľ pomáha, no chcem počuť váš názor, či sa vám to už stalo a či mám ísť radšej k doktorovi.
Ďakujem za odpovede