viem ze tekutiny ziadne, iba 100ml? takze ani parfem a vonavku nemozem? :// a co take pletove mlieko?
Čo mozem zobrat do lietadla a co nemozem?
mne prehliadli aj kocura a nie raz :DDD teda vidiet ho videli a hned natahovali bo sa im lubil,ale listok som nemala len pas :D
ja som šla z antalye a predo mnou kontrolovali príručnú jednému chlapíkovi. vyhodili mu ešte zabalenú plechovku s energy drinkom. takže je to o šťastí, ak prehliadnu tekutinu nad 100 ml.
no mne sa pacilo letiet z widne do londyna :D neviem uz akou spolocnostou som sla,ale mali sme tam aj bufet zadarmo :P akurat ze to bol moj prvy let a nejedla som uz tyzden pred odletom :DDD kvoli tomu bufetu by som to riskla z widne :DDDDDD
alebo kaslem na "tekutu" kozmetiku, tu si kupim tam :D a parfem si vezmem taky v ktorom mam uz len malicko
ta co mam ist letiet z viedne do londyna rasej jak z blavy? :D:D
tak ja ked som letela z widne,som si kupila mineralku,flasu cerveneho vina,bieleho a pustili ma s tym :D lenze som to kupila v "letiskovej" zone a mala som to zabalene v takom sacku aj s papierom,ze som to kupovala na letisku :D ale ako sa leti z blavy neviem,ja vzdy len z rakuska :D a kozmetiku som mala v taske na kozmetiku a tiez mi to nezobrali...
hm, tak potom podstúpiš riziko, že ti to vyhodia,tak si to poprelievaj do menších flakónikov.
teda bez tekutiny nespravis vybuch :D
pretoze je to zakladna surovina na vyrobu bomby :D
preco su tekutiny problem?