Mám to "štastie" momentálne menštruovať. Zážitok. Až na menšie komplikácie, nezdravotného charakteru, sa snažím prežiť, čo musím. Týmito myšlienkami vyjadrujem podporu nielen sebe, ale všetkým, ktoré sú na krídielkách:-)
Príliš teplo na menštruáciu.
20 rokov pouzivam vylucne tampony, vlozku by som si nedala ani za svet. A to, ze sa necitite, este neznamena, ze nesmrdite. Kazda v tomto teple musi smrdiet, ak ma na vlozke trochu krvi.
mary-anne len aby si nemala neskor kvoli tym tamponom problemy!! tampony nie su nezdrave, ale určite sa nemaju nosit po celu dobu menzesu, a teda určite nie 24 hod v kuse. To aj v noci si dávaš tampon? tak to je najhoršie čo možeš urobit. Treba to striedat. Ked idem von tak si dam tampon, no ked som doma, tak vložku..
No moja kamoška tiež nemala chybu pred mesiacom v júli ked boli takéto horúčavy, možno miernejšie. Ja, ona, môj priateľ a jeho kamarát sme šli na jazerá stanovať. Kamoška nechcela ísť, nikto nevedel prečo, a ona mi potom hovorí na dovolenke že má menzes. Som sa jej pýtala že či silný alebo slabý. Povedala že silný. No oka, ale ona sa nešla vôbec 1.den sprchovať aj ked tam boli sprchy na žetony. Omg. Ja ked mám menzes tak sa chodím aj 3x sprchovať, neviem aký s tým mala problem. Ju musela dobre svrbeť fuj. Až na 2 den sa šla sprchovať. A poriadne si ani vložky nevymienala no nechápala som.
aj ja som mala tú česť, mať teraz krámy, ale mám úplne slabé a mám len intímku, takže je to ok :)
odkedy sú tampony nezdravé?! :DDD
za to, že ste proti nim, neznamená , že sú hned nezdravé, no čo, tak nosíte vložky, tak si ich noste :D -kamienka
ja som teda vložku nemala ani nepamätám, stále len tampony a už tobôž v tomto teple .
neviem si ani predstaviť ten pach , ked sa zmieša pot a krv.uf...
a deodorant na "ňu" ?! :D no to si nechcem ani predstaviť, čo by to spravilo! chémia parfumovaná tam dole?! to isto nie ....:)
Maros... ja pouzivam len intimnu hygienu a ziadne parfemove vlozky,utierky :D "navonackuvat" tam dole by ma nenapadlo a uz vobec pouzit "gulickovy" dezodorant :DDD i ked raz som pouzila ,ale nie na pysky :DDDDDD
lulu....tie saty su v mojom pripade nemozne,kedze sa casto zohynam,prehynam...krpec mi dava zabrat :DDD tie kratke trenky su akurat :P
to by ma nenapadlo :D :D poznas niekoho, kto toto robi? :D
Nie.....okolie vonkajsich piskov atd.
Ma to svoj ucinok.
Maros - akoze ten gulickovy deodorant si maju vopchat, alebo co :)
blondula - najlepsie volne lahke saty bez gati :)
uff rifle, vsak ked to budu spotene vyzliekat, to bude makacka :))