orgazmus

Príspevok v téme: orgazmus
ušiak

ako nato ? s priatelkou sme uz spolu dost dlho, ale nikdy nemala vaginalny orgazmus(iba klitorisny). som taky neschopny ? alebo preco to tak je ? niektore s tym nemaju problem a dokonca ich maju aj viac po sebe..trapi ma to..potrebujem radu ako nato aby si vychutnala aj iny orgazmus a ja aby som sa necitil ako neschopny skolacik :(

blondula

adam.... ty si jak moj priatel :DDD ked ta tak citam,jak keby to on pisal :DD on je tiez taky "sexualny" badatel,skumatel :P ale teraz pri malom dietati tolko casu nemame :-( uz sme sa dohodli,ze ked sa vrati,maleho dame na starost babe,tak si urobime aspon jeden cely den pre seba a sex :D ...

AdamKrt

blondula Včera 11:13 - byvala, expriatelka, si tiez myslela, ze to neni mozne a k sexu pristupovala ako k nutnemu zlu. Postupne vsak sa nase milovanie prepracovalo a nebol problem niekolko vaginalnych orgazmov pocas milovania. Musel som, s radostou, robit extra pripravy - vratane nepremokavej podlozky pod deku, lebo po nasom milovani bola hotova potopa, co mavala mokry orgazmus :) Pritom predo mnou to v zivote nemala.

Nebolo to take od zaciatku, chvilu to trvalo, kym clovek nasiel tie spravne miestecka a dokazal navodit tu spravnu atmosferu. Az kombinacia relaxacnych technik, ktore privodili dusevne i telesne uvolnenie, ked som ju zaangazoval na ovladani pocitov pri milovani, plus milovacie techniky s poznanim stimulacie spravnych miest, plus ovladanie-zastavenie ejakulacie - a razu malo milovanie pre nu uplne iny rozmer. Niekedy som az schytal sprchu jej mokreho orgazmu do tvare, alebo sa dival na tie gejzirky, co pri nom urobila.

Ale neprislo to samo, clovek musel na tom pracovat. Mna to vsak bavilo a tak som skumal jej telo, skumal a skumal, az som ho dobre prekusmal a dokladne zistil, co jej robi dobre :) Potom nebol problem, ked to clovek ovladal, privodit to aj vo velmi kratkej chvilke, alebo sa oddavat hooodne dlhemu milovaniu. Pri vaginalom orgazme totiz s kazdym dalsim rastla chut, nie ako pri klitorialnom, kde je uz klitoris moc citlivy a uz je to dalej skor na skodu...
-------------------------------
Takze podla mna, kazda zena ma na to predpoklady, ale je ako zamok, do ktoreho treba najst ten spravny kluc, ktory odblokuje urcite funkcie :)))

blondula

ja som po vysadeni bola jak nadrzana kobyla :DDD brala som ich 6 rokov a stale nieco bolo,nechut na sex,"suchoty" tam dole,vecne bolesti hlavy,co priatel "mmiloval" tiez :DDD a potom uplne zmena !! :P po porode som skusila znova brat,ale neslo to :-(

User_37597

no ja by som tiez mohla na druhy treti den ale ten moj nechce :(
zo zaciatku to chcel vyskusat a nevadilo mu to urcitu dobu ale neskor uz nechcel ze to neni dobre take"spinave".v sprche hej ale inac nee :( a ja by som vtedy tak velmi mohla :D
boze akurat v sobotu som mala poslednu tabletku Hak a teda vysadzam.uz sa tesim ako budem vyzerat ako obluda.len dufam ze aj chut na sex sa mi vrati :(

blondula

bibisa.....ale nijeeee...ja pocas kramov mozem kludne sexovat !! teda vecer.pocas dna som aktivna,takze krvacam a vecer klidecek :DDD zase samozrejme trocha krvi tam je.ale nie je to nic hrozne :P

blondula

no BIBISA,dva som mala pocas menzesu :DD a este jeden neskor.takze boli "len" 3 :DDD ale to bolo uz pred par rokmi a odvtedy nic... hlavu si preto netrieskam o stenu !

User_37597

no blondula klobuk dole.ja som nemala ani raz vaginalny.a som tu a zijem.sralo ma to kedy si a teraz mi to je viacmenej jedno.
snad raz niekedy sa to podari.vsetko pripisujem stresu ktoreho nemam zrovna najmenej od 17tich.

blondula

ja chcem vediet,ktora zena aspon z tohto fora mala az "niekolko" vaginalnych orgazmov !!! :D klitoralny mavam bez problemov,ale vaginalny som mala asi 3-4 razy v zivote !!!!!
vy chlapi viete byt hned otravny s tym,ze zene ako keby "vycitate" ze sa neurobila a urazite sa !!! :DDD