Ahojte, milovala som sa s priatelom ked som mala menzes asi druhy den, no trosku mi to meskalo a on sa do mna urobil.. Myslite, ze som z toho mohla otehotniet?
Mozem otehotniet pocas menzesu?
Je to veeelmi nepravdepodobne.
Ale inak by som to moc neriskovala, spermie preziju 3-5 dni.
Ppkial mas pravidelny cyklus normalne dlhy cca 26-30 dni, tak na 99,9% nemozes byt tehotna
No meskal mi menzes skoro tyzden a ked som ho dostala tak druhy den bola ta "akcia". Tak ma napadlo, ak plodne dni boli skor mohlo sa stat, ved necham sa prekvapit :-)
u mna plodne a neplodne dni VZDY fungovali a az taka blbost to zase nie je !!! tehotna nie si ! ja kedze neberiem hak a ani nechcem,rozhodla som sa si kupit cyclotest a merat si "plodne" dni,aby som sa s priatelom mohla milovat bez strachu !! u mne momentalne jedina "nehormonalna hak" :D
Mohla si otehotnieť aj vtedy, ja som napr otehotnela v posledný deň menzesu, ked som verila že vtedy sa nemože ešte otehotieť no a stalo sa :-)Plodne a neplodne dni su blbosť nato sa určite nespoliehaj
jasne ze vtedy nie
ale ked sa berie hak, tak sa nedá, či? :)
meskal ti menzes ale mala si sex druhy den menzesu.. ?? tak mala si menzes pocas sexu ci nie??? ale aj pocas menz. je moznost otehotnie
Kludne sa to mohlo stať. Niekto si mylne myslí, že zo sexu počas menzesu sa nedá otehotnieť. Poznám už pár narodených dedí, ktoré rodičia počali takto. Kúp si tehotenský test a budeš si na istom. Ale počas menzesu sa dá otehotnieť veľmi ľahlo