lubrikacny gel, aky je dobry ?

Príspevok v téme: lubrikacny gel, aky je dobry ?
Heatherka

hladala som tuna v historii nejake temy,ktory je dobry lubrikacny ale nic som dokopy nenasla. mali sme Durex play, na vodnej baze ale bol katastrofalny. mala som pocit, ze je to skor lepidlo,ktore uschne ako gel, ktory by mal pomahat.

citala som, ze lepsie su silikonove, lepsie klzu. beriem HAk cize silikonovy by mi vyhovoval.

neviete nejaku dobru znacku?ktory by nelepil, dobre klzal?

dakujem :)

Suzanell

Swetlina počula som o takom, ale teraz ma nenapadne ako sa volá. Na googli si neskúšala popozerať? No viem presne aký máš na mysli. A ako dlho sa už snažíte o bábätko?

swetlina

Neviem, či som sa až tak trafila do témy a či mi tu niekto bude vedieť poradiť, no potrebovala by som radu aký lubrikačný gél si kúpiť. No nehľadám klasický lubrikačný gél ale dočítala som sa, že existuje aj taký, ktorý podporuje otehotnenie. Veľmi túžime s manželom po bábätku, no nedarí sa nám:-(:-( Viete poradiť, ktorý je dobrý a ktorý má niekto aj osobne odskúšaný?

sashenka

Bohužiaľ niekedy je potrebný aj lubrikant a nesúhlasím s názorom že na veku nezáleží. Môže ho potrebovať mladšia aj staršia žena.Ja som používala taký obyčajný čo sa dá kúpiť v supermakete,ale ten výsledok bol hrozný konzistencia ako voda a partner mal po ňom vyrážky.Už nikdy viac.A zloženie asi 20 položiek tak sme zháňali niečo kde nebude tak veľa chémie .Eractan gel je nový a aj zloženie nám vyhovuje už žiadne vyrážky super.

AdamKrt

Z lekarne, napr. VIRDE NATURAL 150mll, lubrikacny gel na baze vody s obsahom vytazkov z grepu. Ma aj rozne protibakterialne a protivirove ucinky, ze je vhodny aj ako dobra podporna liecba pri kvasinkach.

www.virde.sk

Mal som z neho dobry, prijemny pocit, taky prirodzeny.Partnerke, aj ked bola citliva, nerobil ziadny problem.

natalka1989

na oral durex play, ale nie tie 2v1 masazne, tie nenormalne lepia ako pises, ale tie mensie ochutene - ceresna, jahoda, pina colada... mne najviac hcuti jahodka ;)
alebo potom ked nie na papanie, tak primeros cajovnikovy - ten krasne klze

Heatherka

my mame na masaz olej.neviem no, ale asi kazdemu vyhovuje nieco ine. u nas to lepi, nema niekto skusenosti s nejakym gelom z lekarne ?? alebo s pepinom ?

jankaaaaaaaaa

tak ja som spokojna aj s tym durex play na vodnej baze a nezda s ami zeby rychlo vyschol. akurat pri masazi, lebo je na nom napisane ze je vhodny aj na masaz, ale vtedy fkt rychlo vyschol.