Prosím poradťe mi niekto dobrého sexuológa v Bratislave. ALe psychológ sexuológ, nie urológ sexuoóg !!! Dakujem je to súrne
Prosím poradťe!!!!
Sam nevies, lebo tieto veci su ulozene v podvedomi a nie vo vedomi...
Vyhladaj odbornika. Boh Ti pomahaj!
Ja som sa nebal zvazku s mojou partnerkou bal som sa ze o nu pridem. A stalo sa, preto sa chcem zmenit a prist na co prečo. Lebo sam neviem.
Myslim, ze to moze by dominantna, manipulativna matka. Podvedome mas strach, ze ju "zradis", "odsunies", "opustis" ked sa priputas k jednej zene. Tento strach Ta potom moze nutit "prelietavat", aby si nemusel zacat budovat prirodzeny, normalny a zdravy partnersky vztah. Tvoja nevernost moze byt naviac sposobena Tvojim malym sebavedomim - neveris si, si si vedomy nejakej slabosti, oblasti, kde zlyhavas (zlyhal si) a potom si takto riesis svoje komplexy. Nevera nie je pricina, ale dosledok. KAZDOPADNE, OKAMZITE S TYM PRESTAN.
sak som sa v ten teme nic nedozvedel...neviete vazne nikto sexuologa odbornika?
ciste teoreticky, mrkni do temy,,chorobne neverny partner"
dominantna matka ma vplyv na vela veci.Ale na toto...Spytam sa svojej psychiatricky
fakt má dominantná matka na to vplyv?
suhaj - poznas niekoho s takým problémom?
Bud mas dominantnu maminu, mas traumu z detstva alebo si zavisly na sexe. Na to treba odbornika.
ps: prevencia - branou do duse je oko, krot vsetky vizualne podnety, ktore Ta ovladaju a vyvaruj sa prilezitostiam na neveru
viacerí ti závidime