chcela by som sa spytat že pred viac ako dvomi mesiacmi sme mali s priatelom nehodu a chcela som sa spytat že keby som vtedy otehotnela či by som to už teraz vedela podla priznakov ... zatial som žiadne nemala a mala som aj dve MS ale tretia mi teraz meška cyklus mam nepravidelny .. čo si myslite ?
Prosiimm o radu nutnee
dakujem vam za nazory :) sama seba som presvedčila že tehotna nie som to by som na tom bola teraz uplne inak :D
tiež si myslím, že je skôr nepravdepodobné, že by si bola v tom
a už nečítaj iné fóra :) nemáš príznaky a nemysli na to
prosim vas o vaše nazory .. som trošku nervozna po prečitani inych for na nete ..
no zaujimal ma nazor ostatnych na vec .. a on sa vlastne pri sexe do mna nespravil ... ale nebol si isty či mu niečo neušlo lebo to len tak tak stihol a potom sme mali strach z kvapiek lásky...aj tak vam dakujem za odpovede myslim že keby som bola tehotna by som to naozaj citila teraz ...
myslim si ze tehotna nie si. a to si cakala dva mesiace aby si toto napisala?
ved keby si aj bola, tak mi ti tu prd pomozeme, sprav si dva testy a sexuj zodpovedne
dakujem vam :) ukludnili ste ma :)
myslim,ze keby si tehotna,tak uz nejaky priznak by bol.a kramy si dostala 2 razy a na tretie cakas,takze na tehotenstvo zabudni !! byvaju pripady,ze aj kramy su,ale tych je velmi malo ! urcite tehotna nie si !! netreba ani test robit :D
samozrejme, že by už boli nejaké príznaky, aj ked každé telo reaguje inak ..
a čo tak si spraviť TEHOTENSKY TEST??!! a nemusíš zbytočne stresovať.. sprav si min.dva.. pre istotu ...