kamoska strajkuje??

Príspevok v téme: kamoska strajkuje??
[zruseny8]

neviem ci sa chcem len vyrozpravat alebo aj poradit. no skusim. ani neviem ako zacat alebo ako to napisat. proste mam pocit ze moja najlepsia kamoska stale mysli len na seba. vobec akoby ju nezaujimalo co prezivam, ci nieco potrebujem ci ma nieco netrapi. nie som typ cloveka co sam od seba len tak zacne nieco riesit a rozpravat, no fakt ked uz zacnem rozpravat tak zrazu ze musime koncit lebo momentalne telefonujeme a uz je v praci, a potom sa uz k tomu nevrati, ani si nespomenie alebo ked sa rozpravame tak stale sa riesia iba jej problemy, jej vztahy, len co prezila, zazila, kde bola a podobne. a ja uz nemam sil stale pocuvat ako jej je fajn a ja nic nemozem. nie sme z rovnakeho mesta, cize teraz je nasa konverzacia obmedzena na chaty alebo telefonaty. navyse ja mam este jednu skusku pred sebou, dost dlho skuskujem cize moj momentalny zivot je obmedzeny na 4 steny a knihy, z toho mam uz riadnu depku a nervy.
napr pred chvilou som ju poprosila ci mi nepomoze s jednym mailom lebo ja som si s nim nevedela rady a jej reakcia: ze nech si to sama napisem, lebo ja to viem ovela lepsie ako ona a ze viem dany problem lepsie vyjadrit pisomne ako ona..
neviem co to znamena, akoze nedam na nu dopustit a ona na mna, ale fakt si to neviem vysvetlit co sa deje.
ma niekto nejake napady ci postrehy? lebo mi to moc na psychike nepridava, ked si predstavite ucit sa v takychto horucavach takmer cele leto, ostatni su na kupkach ci dovolenkach a este ked vam kamoska akoby strajkovala..

[zruseny8]

vies co praveze jej ani nevolam, ked chce - vola ona, tusim ja sama nikdy od seba na dlhsie ako 2minuty aj to ked iba nieco ze fakt potrebujem.
asi to je tak, ze sa robi to co ona chce. na mna sa vobec neprihliada a asi az teraz som si to uvedomila a budem sa musiet nejako od nej odputat lebo asi naoazj nenormalne na nej visim. na intraku na vyske neustale spolu, kazdy den styri roky v kuse - tak si to vies predstavit..
a ani neviem ci mam problem sa rozkecat, ja som ti relativne dost ukecany typ cloveka - fakt neviem co je potom problem. mozno ze doteraz som jej to dokazala tolerovat a teraz som si povedala dost..vidis ani sama neviem co je vo veci

jajka001

ty mas problem sa rozkecat a cakas na vhodnu chvilu, ona zas mozno nechce rypat do tvojich osobnych problemov a caka kym zacnes ty. a mozno je naozaj sebecka a nema na tvoje problemy naladu. nemala by si na nej tak visiet, najdi si dalsie kamosky. nie je dobre mat len jednu a "naj" kamosky, pretoze priatelstva sa koncia, a potom ostanes sama...navyse tym ze ju beries ako naj tak jej asi stale volas a mozno ta ma uz plne zuby

[zruseny8]

jeden mail ohladom intrakov napisat riaditelovi a vysvetlit mu tu situaciu (dost komplikovanu) - no pokusala som sa ale nakoniec to asi nema zmysel pisat..