PROSÍM vás,hocikto kto je teraz tu,beverím že som tu sama.. prosím,práve som zožrala polovicu pecne chleba,cukríky a 2langoše,prosím odhovorte ma od zvracania,prosím.. viem,že proberiem ak to nespravím,ale zas,neláka ma byť opuchnutá zajtra celý deň...prosím :((
Nevládzem:/
ale cica!
ja som zjedla dva rezníky:) a nepriberieš jasné? keď nepriberiem ja, nepriberieš ani ty :))
ale inak, mrzí ma, že sa takto sama týraš:( tvoje myšlienky...s nimi musíš niečo robiť!
nepriberieš. stačí? :)
pre dobrý pocit si zacvič, a výčitky pošli do kelu
PROSÍM,ak tu niekto je,povedzte mi že nepriberiem :( prosím :( teraz som zjedla maličký rezník,skutočne maličký,asi ako polovička "normálneho"v cestíčku,horalku,2palacinky:(sladkú buchtu a celozrnú žemlľu..ok,je len 4hod.a ak to vycvičím,nepriberiem ?:( prosím :((( idem sa zblázniť z výčitiek :(
To máš teda veliké šťastie ;) buď hrdá sama na seba :) ja snáď tiež opäť budem :-)
Ono ja nastastie problemy s jedlom nemam, ale ten pocit, ked si nevies pomoct a musis zbastit nieco dokonale poznam (len v malom, ale viem si predstavit ake to musi byt). Vtedy je asi najlepsie nemat v chladnicke ziadne kaloricke bomby :)
Drzim moc palce Teddy Bear :) Maj trpezlivost a tes sa z malych pokrokov. A napis opat!
Weva,máš pravdu ;) mne bolo aj od psychologičky povedané že si mám nájsť inú činnosť,aby som nevyjedla celú chladničku keď som doma,len niekedy je ten hnusný pocit silnejší ako ja.. dnes som sa tiež "pekne"objedala,ale vždy si vravím že aj zajtra je deň,šanca zmeniť svoj život o 180 stupňov :) ďakujem všetkým za podporu :)
prosim ta coto len tebe moze bit preco si to setko zjedla vedsi clovek tak si rozmisli a rob take veci abisi si neublizovala a bud rada zesi zdrava a urcite si aj pekna a mlada tak sa stoho tes a nerobsi problemi lebo siich nemusis vobec robit je to len natebe cisa rozhodnes ano alebo nije. drzim ti palce urcite to zvladni ahoj!
Ahoj, nie si tu sama... drz sa... asi najdolezitejsie je nebyt sama a odputat mysel od jedla - byt medzi ludmi ktori Ti nedovolia do seba tie veci natlacit...
som rozhodnutá,že nechcem skončiť ako troska,závislá na jedle.. zvracať už nezvraciam,len ten môj jedálniček je niekedy dosť pestrý.Pár dní nejem,potom sa nasledujúcich pár dní objedám..Môžeš mi prosím nejak poradiť ?Potrebujem si navyknúť na pravidelnú stravu
tak super,dufam,ze aj nabuduce budes taka silna..:-)