Ako sa liecite?

Príspevok v téme: Ako sa liecite?
Juskoo

Zdravím,
v poslednej dobe si zacinam uvedomovat dost vazne veci, akym je napr. ockovanie a potraviny a pod...

Chcem sa teda spytat tych ludi, ktori si tieto veci uz uvedomili,ako dnes ziju.

Konkretne ma zaujima:

1. Ako sa liečite bez chemických
svinstiev?
- nemam na mysli choroby, ako nadcha
a pod., ale napr. ak mate anginu,
ako sa liecite, resp. ako riesite
to, aby ste lekarov nemuseli
navstevovat vobec (nehovorim
o zlomeninach, urazoch a pod.)

2. Ako sa stravujete?
- ako je mozne najst gen. modifikovane potraviny, ako sa staviate ku konzumacii masa, preferujete biopotraviny?

3. Ako je mozne odmietnut ockovanie?
- staci sa odvolat na pravo pacienta odmietnut liecbu, pokial si mysli, ze mu moze uskodit? Alebo je toto pravo niecim obmedzene?

4. Ako s tymito vsetkymi pravdami zijete?

NECHCEM, aby to komentovali obmedzenci, ktori komentuju aj to, comu nerozumeju a takisto, aby to nekomentovali predajcovia roznych p.covin..

Dik!

vevericka

ved sa nehadaj ja som sa len normalne pytala:)
vies napr ked sa budeme bavit o BT/kukurici, myslim ze mas nejaky zaklad a vies, ze bt-toxin je toxin, ktory produkuje volne v prirode bakteria..dokonca su postreky so zivou bakteriou povolene v biopolonhospodarstve ..bt-kukurica si tento toxin, ale produkuje sama aj to len v zelenych castiach, teda v zltych semiackach nie je produkovany..co sa tyka vplyvu tohto toxinu na cloveka nie je rozdiel medzi tym bio postrekom a touto kukuricou..stale je to ten isty protein, je neaktivny, clovek ho rozlozi rovnako ako vajecny bielok, aktivuje sa len pri ph 11 a to clovek nikde nema, maju ho len husenice, proti ktorym tento postrek je..
co sa tyka monsanta je ho patentom, zial take su zakony a monsanto ich len plnohodnotne vyuziva..ale zas pozri sa na to z ich strany..zacali nejaky vyskum ktory ich stal hromadu penazi, nikto nebude taki filantrop, aby vrazil miliardty dolarov do vyskumu a potom za to nic nechcel..a dalej patentovat sa nieco da len na 20 rokov..dlho im to trvat nebude..preto stale vytvaraju nove a nove veci, aby mali aspon nieco..

Juskoo

To,ze nie je preskumany ich dlhodoby dopad na lud. organizmus a takisto to, ze ked nejaka spolocnost prida veci, co patri prirode, 1 jediny gen, uz nepatri prirode,ale tej ktorej spolocnosti a farmari maju smolu a bla bla bla..

Juskoo

Ale uz sa fakt nemam chut hadat. Ja som to tu napisal v dobrej viere a nakoniec som sa dnes rozculil tak,ako nikdy.A je mi jedno, ze to uboziak tpch cita,nech ma radost, pretoze verim, ze kazdemu sa vsetko vrati a tymto jeho/jej nezmyselnym spravanim sa sam/a odsuva na okraj spolocnosti,ak tam uz nie je...

Juskoo

Ano, ja chapem, ale mal som skor na mysli, komplexnu modifikaciu jedneho produktu napr. ako soja, ako vyrobky, ktorych len jedna alebo niekolko zloziek su gmo

vevericka

schvlane som si nasla tuto temu..ok nechces sa nechat ockovat..to sme riesili..ale co mas proti GMO???bez necho uz vlastne ani nic nie je teda, ak nekonzumujes vlastne potraviny, a nepouzivas vlastnorucne vyrobene tkaniny..a dalo by sa pokracovat..

tpch

Ved vravim, dalsi obmedzeny radikal :-D
Mne je tvoje zdravie absolutne ukradnute, aspon sa usetria peniaze. Bodaj by vas bolo viac.

Juskoo

Tak predsa sa obmedzenec nasiel:)
Vsetky tie veci, o kt. pisem maju realne fakticke zaklady, takze im nemam preco nedoverovat.Ale o tom, s clovekom, ktory o problematike ocividne nema sajnu alebo je lekar obavajuc sa spochybnenia drvivej vacsiny zvastov ucenych skolskou medicinou, nema zmysel, preto na dalsie podnety reagovat nebudem. A nabudúce si precitaj celý text a skús ho respektovat!

tpch

A ty vies, kde je pravda? Pretoze to nemoze vediet nikto z nas :-D
Jedine, ze by si bol presvedceny radikal, ktory nenavidi vsetko, co zavana oficialnou medicinou..tito ludia veria kazdemu bludu, ktory kdesi zacuju, zakladom je, aby ten blud osocoval medicinu, heh.
Mne je srdecne jedno, ze sa nebudes liecit normalnymi liekmi, aspon poistovna usetri a zvysi pre ineho. Pokojne si namiesto ockovania prikladaj kravince, ak ta to potesi.