kozne ochorenia

katulinka10

Pravidelne užívalnie Koloidného striebra 20ppm / 300ml a zároveň Rozprašovač s koloidným striebrom súčasné aj dalsie koloidne prípravky ako sú med a zinok pomoze zarucene. Len treba vydrzat v liecbe.

mario1111876

dobry den.uz dlhsiu domu mam problem s velkymi flakmi na hrudi.vzdy sa mi objavia ked som moc v strese, rozruseny, stastny a podobne.po niekolkych minutach ked sa upojim to zmizne.je to dost neprijemny pohlad a naposledy ma to dost vylakalo.neviete prosim co to moze byt? (pokial by sa dalo poslite mi odpoved na mail dakujem)

lucy2381

mam kožne ochorenie s nazvom psoriaza ale neviem ci ta huba lieči kožne ochorenie..uz chodim do lekarou ale nepomaha to....psoriazu mam od 3 ročnika zakladnej skoly teraz chodim do 8 ročinika zakladej skoly...mam tu chorobu uz 5 rokov...ale chcem sa viliečit ale neviem ci aj tu moju chorobu lieči

jarkak

Dobrý deň, môj problém spočíva v tom, že na prstoch sa mi tvoria malé pluzgieriky, ktoré časom prasknú, sčervená pokožka a strašne to páli pri styku s vodou, ak je pokožka trocha suchšia hneď popraská a vytvoria sa krvavé trhlinky, ktoré pália. Používam pri umývaní aj rukavice ale to nepomáha, stále sa mi oberajú ďalšie prsty jeden od druhého. Používam aj nechtíkovú masť, ale tá tiež nezaberá. Prosím, poraďte mi.

pok

ahojte, ja mam tiez kozny problem, ale na konecniku:((
Stale ma taku podrazdenu pokozku aj pri vchode do posvy.
Ked si to utriem alebo nejako inak podrazdim tak to krvaca a strasne to boli.
Viete mi poradit ako sa toho zbavit?

lencok1

priliecbe koznych ochoreni je snad najdolezitejsia psychika, koza je obrazom naseho vnutra, duse, naseho rozpolozenia...

kalevi

Dobry den, neviem, ci pisem do spravnej temy ale asi pred dvoma tyzdnami sa mi v okoli krka objavili cervene svrbiace flaky a rozsirili sa az na bucho a svrbenie citim uz aj na chrbate a na krcnej chrbtici na zaciatku rastu vlasov.som momentalne v zahranici,takze o navsteve u lekara nerozmyslam. preto vas prosim o radu, o co by mohlo ist a ako sa toho zbavit alebo tomu aspon pomoct. dakujem pekne.