prave dnes som dosla na to comu sa chcem venovat mozno vam to bude cudne ale je to moda.
chcela by som pracovat pre nejaky svetovy modny casopis a zaoberat sa tym pisat fotit hodnotit modu mozno nieco vymyslat len neviem ako a kde zacat comu sa venovat som na strednej cize kam na vysoku? ma tu niekto skusenosti s pracou v casopise? aky je vas nazor? oplati sa to vobec?
dakujem!
viem co chcem ale ako k tomu? hepl!
tpch co dnes do kazdeho rypes? :)
Ved ked chce robit v casaku, tak nech robi. Zurnalistika a jazyky su v kazdom pripade celkom zaujimave odbory a maju uplatnenie. Ako ja neviem, ale vo svetovych casakoch tiez robia ludia a nie nejake nedosiahnutelne bytosti. Je dolezite mat sny a ciele. Tak ano, tento je trosku viac oblacikovy, ale nic nie je nemozne.
ospravedlnujem sa za preklep: "eufemizmus"
kpl, ze "velmi narocne"? To je velmi pekny eufemenizmus...
Ak vazne povazujes za aspon minimalne mozne toto dosiahnut, tak nemas kontakt s realitou (a mala by si na tom popracovat).
Zakladatelka temy je v puberte a zbytocne jej este viac poblaznis hlavu...zivot nie je ako v "Diabol nosi Pradu":-D
Ked chces robit pre casopis, v prvom rade by to mala byt zurnalistika + ovladat jazyky. Ale dostat sa tam, kam planujes (svetovy casopis) je velmi narocne. No podla mna, ked clovek nieco chce, tak by mal za tym ist.
Ale dost blbe je, ze tvoja puberta ovlada tvoje rozhodovanie o buducnosti. O 10 rokov si budes hlavu o mur bit...
Tak som sa zase pobavila...az mi zabehlo od smiechu. urcite uz na teba vo Vogue cakaju :-D Na tvoje postrehy a nejaku vlastnu tvorbu :-D