chcela b som sa spytat ako sa da vyvolat hnacka?uz nevladzem...mam strasne nafuknute brucho o 2kg viac stolicu mam raz za 2/3dni a stale citim tlak a boli ma v oblasti konecnika...boli ma uz aj pohlavny styk s priatelom...po tom ma boli cele brucho...najprv som sa bala ci nie som tehotna ale urcite by som nemala no vyzeram tak fyzicky...brucho je take tvrde nafuknute...casto krat mam pocit ze chcem ist na zachod ale ked pridem tak nic...uz som mavala take problemy a vtedy to prerastlo az tak ze som musela do nemocnice...teraz nechcem ale chcem sa co najskor vyprazdnit...co mam robit?moze to byt aj tym ze om brala escapelle(tabletku po)?
Ako mam vyvolat hnacku - vyprazdnenie?
ahoj, skus susene slivky....mozes ich aj namocit do vody...tak na hodinku....ale vypi aj tu vodu....ja som to tak spravila vecer a rano som uz isla bez problemov na wc...
Zaradila by som do svojho jedalnicka viac ovocia, zeleniny a polievok. Rano nalacno kazdy den pohar vlaznej vody. Otazka ale je, ci problem nie je niekde inde a netreba odborne vysetrenie.
mne pomaha "ist" na zachod jedenie bananov,cerealii (tie s medom :P) a jablcok ! ... hnacku si nevyvolavaj to nepomoze,len krce este aj dostanes !!
Zaradila by som do svojho jedalnicka viac ovocia, zeleniny a polievok. Rano nalacno kazdy den pohar vlaznej vody. Otazka ale je, ci problem nie je niekde inde a netreba odborne vysetrenie.
Kúp si liek Gutalax, dostať ho v každej lekárni, zaručene pomôže.
dnes som jedla jeden rozok so sunkou a hrozno...to vsetko....vcera na ranajky chlieb vo vajicku na obed trosku hranoliek a horalku a taktiez hrozno......niekedy jem viac ovela a v pohode mi stravi no teraz nie...mam pocit ze sa to len hromadi...je to asi poslednych 5 dni...
tak ako sa stravujes?co zvyknes jest napr.vcera,dnes