zdravim vas ludia mam taky problem este vcera mi nic nebolo dnes rano idem na zachod ze sa idem vysikat ... no a nastal taky problem najprv som sikal moc ... a ku koncu ked uz som prestaval sikat tak som zacal sikat trocha krvy .. a dost ma to stipalo ... neviem to pochopit preco .. teraz chodim na WC 2x za 1 hodinu ... a vzdy ku konci vysikam krv ... :( najrv moc a ku konci krv .. neviete mi povedat co sa moze diat ??
Krvacanie pri moceni
nechcem ta strasit, aj po jedno cajiku sa to nezlepsi. chod k doktorke, zapal moc.ciest nie je sranda, treba brat antibiotika, citala som ze to moze prejst aj na oblicky ak sa to nelieci vcas(neviem co je na tom pravdy?)
utekaj k doktorke,moj ocino tiez mocil krv nesiel s tym nic nam nepovedal siel az ked bolo neskoro rakovina obliciek :(
aby si sa moc neprkvapil ked sa v noci zobudis na strasnu bolest...pocuj jeden bylinkovy caj ti predsa nemoze vyliecit zapal mocovych ciest...hovorim ti budes lutovat ak nepojdes k doktorke.
No ja neviem, aké antibiotiká ti predpíše. Asi také, čo účinkujú na zápal močových ciest, nie? Keď som to mala ja, musela som ísť na pohotovosť, tam mi vyšetrili moč, dala mi antibiotiká a po prvej tabletke sa mi uľavilo.
akeho antibiotika ???? co nevies ??
Asi máš zápal močvých ciest. Musíš ísť k lekárovi, Vyšetrí ti moč a dá antibiotiká. A musíš veľa piť.
ale sakto zacalo dnes rano ked som sa zobudil ... nechapem
máš menzes, kukni link :D
www.novinky.cz
deje sa to ze mas mozno zapal..a ked ta to este aj stipe tak uz davno si mal byt u urologa.tu ti nikto tvojho pipika nevie vysetrit.