Krvacanie pri moceni

Príspevok v téme: Krvacanie pri moceni
somtoprosteja

zdravim vas ludia mam taky problem este vcera mi nic nebolo dnes rano idem na zachod ze sa idem vysikat ... no a nastal taky problem najprv som sikal moc ... a ku koncu ked uz som prestaval sikat tak som zacal sikat trocha krvy .. a dost ma to stipalo ... neviem to pochopit preco .. teraz chodim na WC 2x za 1 hodinu ... a vzdy ku konci vysikam krv ... :( najrv moc a ku konci krv .. neviete mi povedat co sa moze diat ??

bazalka

No tak to sú fakt obličky. Asi tam budeš mať zápal. Tak ti držím prsty, hádam to "spravia" antibiotiká. Daj vedieť, ako si dopadol.

somtoprosteja

no mal som ist dnes k mojmu lekarovi lenze ma dovolenku ... cize musim ist pondelok : ( a uz teraz viem ze mam nieco s oblickami pretoze pred 3 dnami ma bolel pravy bok ... preslo to a teraz zasa lavy ked si trosku vyskocim a dopadnem na zem nohami tak hned citim ako ma to tam boli dpc dufam ze to nebude nic vazne ...

bazalka

No tak ti asi zápal prešiel na obličky. Tak choď zajtra pekne k doktorovi. Nechápem na čo čakáš? Však ťa tam nezje. Aby si to potom neľutoval. Keby si išiel hneď, ako si mal problémy s močením, už si dávno vyliečený a nemusíš tu zbytočne stresovať.

somtoprosteja

Proste pred 3 dnami ma strane bolela strana praveho boku po 1,5 dni ma to preslo tak som to nehal tak ... a dnes proste momentalne ma boli lavy bok a ked si tam tak troska buchnem tak citim bolest ktora sa nachadza v nutri v tele a myslim si ze su te te oblicky len neviem ako to povedat doma proste ... je to moc na mna : (

somtoprosteja

anonym tak to si vychital najprv ma bolela prava strana boku nevedel som co to je teraz ma boli lava strana boku ... a ked buchnem si po chrbte tak to citim proste ak ma to boli iba na jednej strane takze to mozu byt oblicky .... ?

anonym777

oblicky bratu to chce sono obliciek pravdepodobne keby som ta pobuchal na chrbte jedna by ta mala bolet nato davaj bacha

luciano

Máš pravdepodobne obličkové kamene. Tie svojimi ostrými hranami v močovej rúre presekávajú vlásočnice, ktoré potom krvácajú. Nie je to nič vážneho. Doktor ti na to predpíše liek Algifen, ktorý močovú rúru rozťahuje. Treba piť veľa vody