Na Portáli právnych predpisov lt.justice.gov.sk je uverejnený text augustovej Hromadnej pripomienky diabetikov Slovenska k návrhu kategorizácie zdravotníckych pomôcok č. S09059-OL-2011.
Text hromadnej pripomienky si môžete stiahnuť vo formáte PDF z adresy: www.4shared.com .
Podpisový hárok pre zbieranie podporujúcich hlasov v klasickej papierovej forme nájdete na adrese: www.4shared.com
Hromadnú pripomienku je potrebné podporiť do 6. septembra 2011 24:00 hod.
Hromadnú pripomienku podporujte prosím Vás prednostne cez Portál právnych predpisov Ministerstva spravodlivosti.
Samozrejme rátajú sa aj hlasy na podpisových hárkoch, po získaní podpisov na hárkoch, ich prosím Vás oskenujte a pošlite mi ich najneskôr 5. septembra na adresu: ivans133XYZgmail.com (písmená XYZ treba nahradiť znakom @ (ľudovo zvaným zavináč)), aby som ich stihol spracovať ako externú prílohu podanej hromadnej pripomienky.
Krátky návod ako na podporenie pripomienky elektronickou formou:
1. Kliknite na lt.justice.gov.sk , alebo si skopírujte túto adresu do webovského prehliadača a odošlite ju.
2. Buď sa prihláste, alebo sa zaregistrujte ak nemáte ešte vytvorené svoje konto na tomto portáli.
3. Pri registrácii nezabudnite vyplniť formulár v časti "Môj profil a nastavenia", bez jeho vyplnenia nie je možné podporiť hromadnú pripomienku.
4. Po registrácii sa prihláste na portál svojim užívateľským menom a heslom.
5. Potom kliknite na Hlavnú stránku a nej kliknite na odkaz "Aktuálne hromadné pripomienky". Nájdite a kliknite na odkaz "Hromadná pripomienka diabetikov Slovenska k návrhu kategorizácie zdravotníckych pomôcok č. S09059-OL-2011"
6. V dolnej časti nového okna je veľké tlačítko s názvom "Podporiť pripomienku". Kliknite naň a týmto kliknutím odošlete svoj podporujúci hlas. Vedľa je potom aj zoznam podporovateľov, kde sa Vaše meno po úspešnom odoslaní podporujúceho hlasu zapíše a chvíľu bude na 1. mieste...