Dobrý deň, chcem sa spýtať, či môžem považovať špinenie za prvý deň menštruácie? Pýtam sa pretože včera som užila prvú tabletku HAK a bola som zvyknutá, že prvý deň mávam vždy silné krvácanie a včera to bolo len take špinenie a krvácať som poriadne začala až dnes...mohla som tu tabletku užiť už včera, aj keď to krvacanie bolo slabučké? Ďakujem
špinenie=menštruácia?
a chranená som aj tak?
uzivaj dalej tabletky. ale je mozne ze bdues mat naruseny cyklus, alebo dlhodobe spinenie
potrebujem poradit. mne sa menstruacia vzdy začina slabšie-mám špinenie a až druhy den ju mam silnejšiu. Tiez prvýkrat užívam hak a užila som prvú tabletku včera, kedže som cítila ze mám krče a že to dostanem tak som si myslela ze je to menstruacia. lenze dnes krvacanie nezosilnelo neviem čo si o tom mysliet. Je možné ze mám na menštruácie len špinenie? ako mám pokračovať v užívaní?
teda pocitaj ako keby si oddnes zacala brat hak a vcera akokeby si nic nebrala. takze dnes je prvy den, lenze 21.tabletka ti bude chybat tak ju nahrad z nahradneho blistra
lenze ty si ju zobrala len jeden den pred, takze od dnes ked zoberies tabletku tak hned uz ucinkuje, lenze ti bude jedna tabletka na konci blistra chybat
No dufam, že to je OK, ja mam len strach ci ta antikoncepcia bude mať učinok, lebo som čitala, že ak sa vezme pred tak sa nezaručuje jej učinnosť :(
presne tento isty problem som mala aj ja,vtedy mi bolo povedane,ze to je len spinenie a tabletku mam zacat brat az ked zacnem normalne menstruovat....ale kedze ti prisla menstruaciu uz dnes,tak si myslim,ze to v tvojom pripade nevadi,ze si uzila tabletku vcera