Chutné a zdravé recepty

Príspevok v téme: Chutné a zdravé recepty
SofiMia

Ahojte baby,založila som túto tému aby sme sem pridávali niejaké chutné a zdravé recepty,kedže väčšinou stále skončíme pri tých osvedčených:-)Budem rada ak sa táto téma rozbehne a spolu si tu budeme vymienať recepty..pre začiatok by sme mohli začať tým čo obľubujete,čo najčastejšie varíte a čo chutilo aj druhým..Ďakujem:-)

huchla

no taktiez by som uvitala uz konecne aj nejake tie recepty bez masa. najradsej by som si niekedy dala taky tyzden alebo dva uplne bezmasitych jedal.

kollki

Vies co my poslednu dobu sme uplne maso vyradili, nejako ovela menej ho jeme, nechuti nam, tazko nam je, takze tak striedmejsie.

terminartorvlada

diety su podla mna k nicomu, vsetko je to o zdravej rovnovahe, treba si najst nejaky ten balans a potom to pojde :)

dietakrabickova

Hledáte způsob, jak zhubnout? Život není věčný! S skvělou dietou, kterou nabízí naše společnost, budete moci shodit přebytečná kila a získat správnou postavu! Podívejte se, co můžeme nabízet s naším cateringem! Podívejte se, jak hubnutí může přijít snadno a příjemně Vítejte u lahodného hubnutí! www.powermeal.cz

vveronicka

zaujimavo to znie, len ja neviem ja som taka skor za klasiku na zdravsi sposob ale niektorym potravinam sa stale tak nejako vyhybam :D

Danielkaa

Já mám třeba ráda kuskus na všechny způsoby a červenou čočku. Teď naposledy jsem vařila zeleninovou obdobu polévky dhal s červenou čočkou, kam jsem dala vše, co nám vyrostlo na zahradě (cuketa, rajčata, zelené fazolky, brambory, mrkev atd.) a nakonec se přidá kokosové mléko a koření (kari, koriandr, garam masala atd.). A mělo to veliký úspěch. Jinak se tedy snažím zhubnout a čtu si tady fitkitchen.cz o správné stravě. Tak třeba to někomu pomůže :)

mysooo

Ja som veľa zaujímavých receptov našiel v knihe www.kaymu.sk , alebo na stránke nanicmama.sme.sk . Máte aj vy knihy/stránky, s chutnými a zdravími receptami?