ahojte chalan so mnou nechce ist von je to ok ? ideme akoze sem tam ale aj dnes bol pit a normalne mi povedal ze nech nepridem ze on potom pride za mnoua dobre viem ze tam boli aj baby vyhovoril sa tak ze som tam nikoho nepoznala a keby tam pridem tak si musi vsimat iba mna ,,, podla vas je to v tom ? preco sa chce chodit zabavat bezo mna? ani on so mnou nechce ist isiel par krat a povedal ze on si s mojimi kamosmi nema co povedat ,,,
nechce so mnou ist voon
Chlapi sú občas tak primitívni, že kým im niečo nepovieš polopate, alebo niečo jednoducho neurobíš (aj keď to nie je práve podľa tvojich predstáv) nedôjde im to.
Ja som mala podobný problém so svojím chlapom - na začiatku a to sme mali o pár rokov viac ako vy. Ale ja som proste s ním šla, alebo za ním prišla a ver tomu, že si po čase tak zvykol, že teraz je to úplne normálne a nevadí mu to!!!!!
no ale to bude trapne ak tam pojdeme nikdy tam nechodime a zrazu hej ?:D to si bude mysliet ze som ho prisla spehovat ,, ja len nechapem ako si vobec moze dovolit mi povedat ze nechce aby som prisla ja keby som von nikdy by som mu to nepovedala praveze by som bola rada keby pride
zase mi nepridalo prispevok !!!!!!
v skratke,je mlady a mozno chce sa zabavit aj s inymi babami nez s tebou ! je to normalne.nemusi balit,ale sa len vyventilovat ! nabuduce ak pojde von a bez teba,nahovor svoju "bandu" a chodte tam,kde je aj on.uvidis ako sa "bavi" a ci tam vobec aj bude...
nie on ma 19 ,,, a neviem no ak chce flirtovat s babami tak naco je potom so mnou ? ,,,, nech sa rozhodne co chce ,,
asi preto,ze si chcel zaflirtovat a zabavit sa aj s babami ! predpokladam,ze nemate viac ako 15-17 rokov,takze je to "normalne"...i ked ja som aj v tomto veku chodievala na "panske" jazdy s frajirom a vzdy som bola vitana :D raz ma sice vykopli ked sme sli na cunder a pri chytani ryb to uz so mnou nevydrzali a potajomky mi priatel zavolal taxik a uz aj som smykala domov :DDDDD
ved jasne ako niekedy s nimi idem von ale nechapem preco som tam vcera nemohla prist ked tam boli aj baby ,, povedal mi ze keby pridem tak uz sa nudi aj on lebo tam nikoho nepoznam a ze by si uz musel vsimat iba mna ,, ale to je moja vec ci sa budem nudit alebo co ,, proste podla mna chcel flirtovat s babami a preto nechcel aby som tam bola ,,
Super frajer... Ako načo si s ním? Môj keby toto skúsil... Jasne, že muži chodia aj na panske vyjazdy, výlučne bez žien, ale takýto od...
Ta radšej necha sedieť doma a s tvojimi kamosmi tiež nejde von lebo si s nimi nema čo povedať... No nemám slov... Proste hlupak
Vo vztahu sa treba snažiť robit kompromisy, on sem tam by mohol zájsť von aj s tvojimi kamosmi, ty zas s tými jeho, ved sa ti naozaj nemusí venovať nonstop